Toegang Op Afstand Openen

Inhoudsopgave:

Toegang Op Afstand Openen
Toegang Op Afstand Openen

Video: Toegang Op Afstand Openen

Video: Toegang Op Afstand Openen
Video: Spanning bij Pathé voor openen bioscopen 2024, Mei
Anonim

Met externe toegang kunt u het proces van interactie met uw bureaublad uitvoeren vanaf een externe computer. Al uw programma's, bestanden en netwerkbronnen zijn altijd bij u. Deze mogelijkheid is erg handig en noodzakelijk. Een computer kun je immers niet overal mee naartoe nemen. Om deze functie te gebruiken, moet u eerst bepaalde parameters configureren.

Toegang op afstand openen
Toegang op afstand openen

instructies:

Stap 1

Log in als beheerder om toegang tot extern bureaublad te openen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Selecteer Eigenschappen in het menu dat verschijnt. Ga naar "Systeemeigenschappen". Klik op "Gebruik op afstand". Probeer "Sta externe toegang tot deze computer toe" in te schakelen.

Stap 2

Om de functie voor externe toegang op uw computer in te schakelen, moet u lid zijn van de groep Administrators of de "Remote Desktop Users Group". Om dit te doen, moet u als beheerder inloggen op het systeem. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en ga naar "Eigenschappen". Selecteer in "Systeemeigenschappen" "Gebruik op afstand". Ga naar het gedeelte "Externe gebruikers selecteren". Klik in het venster dat verschijnt op "Toevoegen". Waar staat "Voer de naam van de selecteerbare objecten in", schrijf de naam van de gebruiker die u aan de lijst wilt toevoegen. Om alle gebruikers te vinden, kunt u klikken op de kolommen "Geavanceerd" en "Zoeken". Klik na het toevoegen van de gebruiker op "Ok".

Stap 3

Om "Remote Desktop Connection" op computers te installeren, moet u de softwareschijf in de drive plaatsen. Selecteer in het installatiemenu de kolom "Extra taken uitvoeren". Klik op de knop Wizard Verbinding met extern bureaublad installeren. Er verschijnt een instructie die u moet volgen. Het zal u helpen de installatie te voltooien. Ga na de installatie naar "Start". Selecteer het tabblad Programma's en accessoires. Klik op "Communicatie" en "Verbinding met extern bureaublad". Noteer in het venster dat verschijnt de naam of het IP-adres van de computer. Klik op "Verbinden". Het venster "Windows Welkom" verschijnt. Voer uw naam, wachtwoord (domein indien nodig) in. Nu kunt u het gebruiken.

Aanbevolen: