Hoe Ondertitels In Een Film Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels In Een Film Te Laden
Hoe Ondertitels In Een Film Te Laden

Video: Hoe Ondertitels In Een Film Te Laden

Video: Hoe Ondertitels In Een Film Te Laden
Video: Hoe ondertitels toevoegen aan een film 2024, April
Anonim

De meeste gebruikers zijn herhaaldelijk een situatie tegengekomen waarin een coole dvd-film in hun handen valt, maar er zijn geen Russische ondertitels voor. Dit probleem is eenvoudig op te lossen door zelf ondertitels in de film te installeren.

Hoe ondertitels in een film te laden
Hoe ondertitels in een film te laden

Noodzakelijk

Computer, programma's Txt2Sup, VobEdit en IfoEdit

instructies:

Stap 1

Om te werken heb je 3 programma's nodig: Txt2Sup, VobEdit en IfoEdit. Deze programma's zijn gemakkelijk te vinden op internet en ze zijn allemaal gratis. Installeer de gedownloade programma's op uw harde schijf.

Stap 2

Eerst moet je de film opsplitsen in zijn componenten: video, audiotracks en ondertitels.

Start het VobEdit-programma. Klik in het geopende venster op de knop Openen en geef in het dialoogvenster het pad naar het eerste filmbestand op. Daarna wordt de hele film automatisch gedownload. Klik vervolgens op de Demux-knop in het hoofdmenu van het programma. Er wordt een venster geopend, vink daarin het item Demux all Audio streams aan, selecteer hieronder ook Demux all Subp Streams en Demux all Video streams. Klik op de knop Ok, hierdoor wordt een nieuwe geopend met gesplitste bestanden. Bewaar alle bestanden in een aparte map. Sluit het programma.

Stap 3

Voer het IfoEdit-programma uit. Klik in het programmamenu op de knop Openen, selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het ifo-bestand dat bij de film hoort. Hiermee wordt informatie over de film geopend. Open het item VTS_PGCITI, het staat bovenaan. Open vervolgens het menu Extra, selecteer daarin de functie Celltimes opslaan naar bestand en specificeer het opslagpad. U moet het document opslaan in dezelfde map waarin u de gesplitste filmbestanden hebt opgeslagen.

Stap 4

Ga direct naar werken met ondertitels. Download van internet een bestand met Russische ondertitels voor uw film. Het ondertitelformaat maakt niet uit. Start het Txt2Sup-programma, klik op de knop Load Ifo en selecteer hetzelfde ifo-bestand dat u hebt geselecteerd na het starten van IfoEdit. Klik op de knop Load Srt en selecteer in het geopende menu het gedownloade ondertitelbestand. In dit venster kunt u de positie van de ondertitels op het scherm aanpassen, de lettergrootte en het lettertype zelf wijzigen. Nadat u de wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op de knop Sup genereren. Sluit het programma.

Stap 5

Start het IfoEdit-programma opnieuw, open het item DVD Author en selecteer de functie Nieuwe dvd schrijven. Dit opent het menu voor het maken van schijven. Geef in het invoerveld Video het pad op naar het uitgepakte filmbestand en voeg in het veld Audio audiotracks toe. Let er bij het toevoegen van tracks op dat u de volgorde in de juiste volgorde aanhoudt. Voeg vervolgens de ondertitels toe die zijn gegenereerd met Txt2Sup. Geef de map op om de gemaakte schijf op te slaan, u kunt dit doen in het venster Uitvoerstroom en klik op de knop OK. Het proces voor het maken van een film duurt een paar minuten, waarna u ervan kunt genieten met ondertiteling.

Aanbevolen: