Hoe Een Game Van Een Schijf Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Van Een Schijf Te Laden
Hoe Een Game Van Een Schijf Te Laden
Anonim

De meeste moderne games worden verkocht op CD, DVD, BR-schijven. Dus elke keer dat de gelukkige eigenaar van een nieuwigheid in de game-industrie wordt geconfronteerd met de taak om een game van schijf te laden? Wat betreft gelicentieerde schijven, het is niet moeilijk om ze te downloaden, maar om een illegaal gekopieerd spel te downloaden, kost het soms veel tijd en moeite om in beveiligingssystemen in te breken. Daarom raad ik aan om gelicentieerde schijven met programma's en games te kopen, wat niet alleen je tijd en zenuwen zal besparen, maar je ook het vertrouwen geeft dat het nieuwe spel dat je hebt gekocht in het Russisch zal zijn en dat je het niet hoeft te vertalen.

Hoe een game van een schijf te laden
Hoe een game van een schijf te laden

instructies:

Stap 1

Dus om een nieuwe schijf te laden, moet u deze in het station plaatsen en na een paar seconden verschijnt het autorun-schijfvenster op het bureaublad. In de regel is dit een afbeelding uit de game of een afbeelding met de naam van de game die je hebt gekocht. Daarop staat meestal een tekst met ongeveer de volgende inhoud - "nu zal de installatiewizard dit spel naar uw computer downloaden" klik op "Volgende". Daarna is er meestal een licentieovereenkomst - vink het item "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst" en "Volgende" aan. Een venster vliegt naar buiten, waarin het pad voor het installeren van het spel is gespecificeerd; standaard is er in alle spellen een map C: / Programm files "game name". Als je een lokale schijf D hebt, is het beter om dit pad naar dit te wijzigen - "D: / Games " game name ". Dit wordt gedaan om uw gegevens op de computer te ordenen en het systeemstation C niet te verstoppen.

Stap 2

Klik nogmaals op "Volgende", waarna de installatie van het spel begint. In sommige gevallen verschijnt er een venster met een voorstel om het spelpictogram op het bureaublad te plaatsen, als het handiger voor u is om het spel rechtstreeks vanaf het bureaublad te starten, vink dan het vakje daar aan. We wachten op de volledige download van het spel en klikken op "Voltooien"

De download is voorbij, de installatie is voltooid! Heb een leuke wedstrijd!

Aanbevolen: