Hoe De Canon 140 . Te Tanken

Inhoudsopgave:

Hoe De Canon 140 . Te Tanken
Hoe De Canon 140 . Te Tanken

Video: Hoe De Canon 140 . Te Tanken

Video: Hoe De Canon 140 . Te Tanken
Video: заправка востановление картриджа canon mp140 (часть 1) 2024, Mei
Anonim

De kosten van cartridges voor inkjetprinters zijn vrij hoog. Het is vaak goed voor bijna 80 procent van de kosten van de inkjetprinter zelf. In dit opzicht wordt de eerste plaats gegeven aan de mogelijkheid om de cartridge bij te vullen wanneer de inkt erin is opgebruikt. De inkt die compatibel is met deze cartridge is over het algemeen zeer betaalbaar. Met de juiste vaardigheid is de bijvulprocedure vrij eenvoudig en kost het niet veel tijd.

Hoe de Canon 140. te tanken
Hoe de Canon 140. te tanken

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Canon 140-printer;
  • - compatibele inkt;
  • - spuit.

instructies:

Stap 1

Zoek en koop eerst inkt die geschikt is voor uw Canon 140-printer (compatibel met uw cartridge). U kunt de compatibiliteit online en op de inktverpakking controleren. Probeer nooit een printercartridge bij te vullen met incompatibele inkt, dit kan uw afdrukapparaat alleen maar beschadigen.

Stap 2

Dus om een cartridge bij te vullen, plaatst u de printkop op een vel absorberend papier of tissue. Verwijder voorzichtig de sticker die de cartridgeklep bedekt.

Stap 3

Verwijder de beschermkap van de spuit gevuld met de gewenste inktkleur en steek de naald op zijn plaats. Steek de naald voorzichtig in de kleurgecodeerde vulopening van de patroon. Mogelijke weerstand bij het indrukken van de naald, omdat de patroon een speciaal vulmiddel bevat.

Stap 4

Knijp de inkt geleidelijk in de cartridge totdat er overtollige inkt in de vulopening zit. Veeg eventuele resterende inkt rond de vulopening weg om te voorkomen dat verschillende inktkleuren worden gemengd.

Stap 5

Bedek de opening van de patroon, waardoor de vulling is gemaakt, met plakband en zorg ervoor dat de dichtheid behouden blijft. Prik voorzichtig het plakband onder de navulgaatjes door. Nu hoeft u alleen nog maar de printkop van vuil en inkt af te vegen met een zachte doek en de cartridge in de printer te installeren.

Stap 6

Zorg ervoor dat u na het installeren van de cartridge het eerste onderhoud van de printercartridges uitvoert volgens de meegeleverde instructies (uitlijning en reiniging van cartridges).

Aanbevolen: