Hoe Brother 2030 Tanken

Inhoudsopgave:

Hoe Brother 2030 Tanken
Hoe Brother 2030 Tanken

Video: Hoe Brother 2030 Tanken

Video: Hoe Brother 2030 Tanken
Video: Toner Reset für TN-2000 bei Brother HL-2030/2040/2070 2024, Mei
Anonim

Na het bijvullen van de TN-2075-inktcartridges die bij de Brother HL-2030-printer zijn geleverd, verschijnt tijdens het afdrukken een bericht dat de inkt bijna op is op het scherm. Dit is meestal te wijten aan het onjuist vullen van de tonercartridge. Dit probleem kan worden vermeden door gebruik te maken van de nulfunctie van een nagevulde cartridge.

Hoe Brother 2030 tanken
Hoe Brother 2030 tanken

Noodzakelijk

  • - Brother HL-2030-printer;
  • - lege patroon;
  • - dunne schroevendraaier "-".

instructies:

Stap 1

Nadat de cartridge niet is bijgevuld, moet u de printer voorbereiden, namelijk inschakelen en de voorklep openen. Het is vermeldenswaard dat u na het aansluiten van de computer op het elektrische netwerk ook de aan / uit-knop op de achterwand moet inschakelen.

Stap 2

Open de printerkap. Druk op de nieuwe tonersensor (gebruik een schroevendraaier). Tegelijkertijd moet op de sensor voor het openen van het deksel worden gedrukt. De tonersensoren en dekselopeners zijn in de buurt. Hun locatie kan verschillen als u een wijziging van het HL-2030-model heeft.

Stap 3

Na een paar seconden hoort u het karakteristieke geluid van het starten van de motor van het afdrukmechanisme. Laat nu de nieuwe tonersensor los, je hebt geen schroevendraaier meer nodig. Laat de klep open sensor in dezelfde positie.

Stap 4

Wacht tot het lampje gaat branden, wat aangeeft dat de printer klaar is voor gebruik (Gereed-lampje). In de regel begint de indicator gelijkmatig te branden na 15-20 seconden knipperen.

Stap 5

U kunt nu de sensor voor het openen van het deksel losmaken. Sluit de voorklep van uw printer. Om het resultaat te controleren, plaatst u blanco vellen papier in de juiste lade en klikt u drie keer op de knop Start of klikt u op de knop Testafdruk in het printereigenschappenvenster.

Stap 6

U kunt de juistheid van de acties controleren op de configuratiepagina, ga in het geopende venster naar het gedeelte Telling vervangen, de waarde van het Toner-item zou met één moeten toenemen. Als de printer om de een of andere reden weigert zelfs maar een testpagina af te drukken, probeer dan de procedure vanaf het begin te herhalen. Het is ook de moeite waard om te controleren of de cartridge daadwerkelijk is bijgevuld.

Stap 7

Een alternatieve oplossing voor dit probleem is om een nieuwe cartridge te kopen die een ingebouwde nulfunctie heeft tijdens het tanken. De cartridges die bij de kit worden geleverd, hebben deze functie niet.

Aanbevolen: