Welke Antivirus Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Welke Antivirus Te Kiezen
Welke Antivirus Te Kiezen

Video: Welke Antivirus Te Kiezen

Video: Welke Antivirus Te Kiezen
Video: Proces om een ​​automatische scan in Avast Antivirus te plannen? 2024, Mei
Anonim

Wanneer de vraag rijst hoe het besturingssysteem van de computer moet worden beschermd tegen virussen, spyware en malware, wordt de gebruiker geconfronteerd met de grootste keuze aan verschillende antivirusprogramma's. U kunt zowel dure gelicentieerde producten als shareware kopen. Hoe deze diversiteit te begrijpen?

Welke antivirus te kiezen
Welke antivirus te kiezen

Hoe u de juiste antivirus kiest

Allereerst moet worden opgemerkt dat like-free antivirussen veel beperkingen hebben in instellingen, technische ondersteuning, functionaliteit, enz. Ze zijn niet in staat om volledige interne bescherming te bieden, dus er is geen specifiek punt in hen. Ze zijn populair dankzij de inspanningen van marketeers en hun gebruiksgemak.

Het is beter om aandacht te besteden aan de drie erkende leiders - Doctor Web, ESET en Kaspersky Anti-Virus. Het is de moeite waard om meteen te reserveren dat als u besluit geld uit te geven aan een volwaardige gelicentieerde versie, het zinvol is om een volledig pakket aan te schaffen dat niet alleen de antivirus zelf bevat, maar ook een firewall (firewall).

Prijzen voor alle drie antivirussen verschillen praktisch niet, dus u kunt veilig kiezen op basis van de nagestreefde doelen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht nodig hebt, wordt ESET verwijderd omdat het dit niet heeft. Voordat u koopt, is het raadzaam om vertrouwd te raken met de vergelijkingstabellen voor de functionaliteit van antivirusprogramma's. Ze zijn gemakkelijk te vinden op internet.

Een overzicht van de belangrijkste antivirusprogramma's

ESET NOD is een antiviruspakket gemaakt in Slowakije, een uitgebreide oplossing om te beschermen tegen Trojaanse paarden, wormen, spyware en phishing-aanvallen. Het maakt gebruik van gepatenteerde ThreatSense-technologie die potentiële bedreigingen in realtime identificeert. ESET gebruikt ook heuristische methoden om voorheen onbekende virussen te detecteren. De grote voordelen van het pakket zijn de hoge snelheid en het lage gebruik van systeembronnen. ESET heeft geen speciale tekortkomingen opgemerkt, het enige dat klachten oproept, is enige verwarring van de interface, maar problemen ontstaan alleen voor onervaren gebruikers.

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest populaire antivirusprogramma's in Rusland en het GOS. Dit pakket, geproduceerd door het Russische Kaspersky Lab, biedt bescherming tegen Trojaanse paarden, adware, spyware, rootkits, keyloggers en onbekende virussen. Het programma wordt door zowel experts als gewone gebruikers actief bekritiseerd vanwege onvoldoende efficiëntie en een groot aantal valse alarmen.

Ten slotte is Dr. Web een populaire antivirus die bescherming biedt tegen een zo breed mogelijk scala aan virussen. Het belangrijkste kenmerk is de mogelijkheid om correct te installeren op een reeds geïnfecteerde machine. Tegelijkertijd is het niet veeleisend voor bronnen en heeft het een intuïtieve interface.

Aanbevolen: