Een Directorygroep Selecteren

Inhoudsopgave:

Een Directorygroep Selecteren
Een Directorygroep Selecteren

Video: Een Directorygroep Selecteren

Video: Een Directorygroep Selecteren
Video: Active Directory Home Folder Automatic Creation u0026 Mapping 2024, Mei
Anonim

De selectie van een directorygroep wordt op verschillende manieren uitgevoerd, afhankelijk van de softwareversie. De selectie wordt ook vaak beïnvloed door het doel van de items die u nodig hebt in het 1C-programmareferentiemenu.

Een directorygroep selecteren
Een directorygroep selecteren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een directorygroep te selecteren met behulp van een tekstveld in een document met een knop, gebruikt u de volgende instelling: specificeer in de groepsselectie de te gebruiken selectiemodus, noteer in de syntaxis de selectie van de groep, plaats de tag tussen haakjes en schrijf de modus, in het Engelse synoniem, specificeer SelectGroup, in de parameters ook de modus in tags … Gebruik voor een optionele parameter de numerieke uitdrukking 1 om een groep te selecteren, 0 om de huidige waarde van de groepsselectiemodus te deselecteren op het moment dat de methode wordt uitgevoerd.

Stap 2

Merk op dat de bovenstaande methode wordt toegepast op besturingselementen voor dialoogvensters voor "Referentie"-velden en voor gepositioneerde objecten. In de standaardparameters wordt de selectie van deze elementen voor velden van het type "Document", "Journaal", "Referentie" toegepast zonder groepen te selecteren. Voor rapportageformulieren is de steekproefomvang precies het tegenovergestelde. In dit opzicht is de methode alleen van toepassing in die situaties als u de bemonsteringsmodus zelf moet wijzigen.

Stap 3

Als u problemen ondervindt met het gebruik van verschillende werkmethoden in 1C-software, gebruik dan niet alleen speciale literatuur, maar ook alternatieve informatiebronnen, bijvoorbeeld thematische sites en forums gewijd aan 1C.

Stap 4

Als uw softwareleverancier een klantenondersteuningssysteem heeft, registreer u dan op hun website voor tijdig advies over uw problemen.

Stap 5

Vergeet niet om periodiek de informatie te lezen die bij de software-updates is gevoegd met betrekking tot de wijzigingen die in de versie zijn aangebracht, probeer ook zelf de aspecten van problemen met "1C" te begrijpen om een zo gedetailleerd mogelijk begrip te krijgen van de principes van zijn werking.

Aanbevolen: