Hoe Speel Je Gratis Flash-games

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Gratis Flash-games
Hoe Speel Je Gratis Flash-games

Video: Hoe Speel Je Gratis Flash-games

Video: Hoe Speel Je Gratis Flash-games
Video: RIP Adobe Flash - вот как вы все еще можете играть во флэш-игры 2024, Mei
Anonim

Het voordeel van flash-games is hun kleine formaat, evenals bescheiden systeemvereisten. Je hoeft niet eens iets naar je computer te downloaden om ze te spelen. Er zijn talloze speciale sites waarmee je deze applicaties kunt spelen.

Hoe speel je gratis flash-games
Hoe speel je gratis flash-games

Noodzakelijk

  • - computer met internet;
  • - browser;
  • - Flash Player.

instructies:

Stap 1

Installeer de Adobe Flash Player plug-in op je computer om online flashgames te kunnen spelen. Ga hiervoor naar de plug-inwebsite get.adobe.com/en/flashplayer/, selecteer uw besturingssysteem in de lijst en klik op Downloaden, wacht tot de plug-in is gedownload en installeer deze op uw computer. Je hebt Shockwave Player ook nodig om flashgames te spelen, je kunt het downloaden van get.adobe.com/shockwave/. Klik op de knop Akkoord en installeer nu, wacht tot de download is voltooid en installeer platina op je computer om flashgames te spelen.

Stap 2

Start de browser, controleer de juiste installatie van de plug-in, ga hiervoor naar de site met flash-elementen en kijk of alle onderdelen correct voor je worden weergegeven. Ga daarna naar de website van de fabrikant van flashgames, bijvoorbeel

Stap 3

Selecteer bovenaan de site de categorie games waarin je geïnteresseerd bent om de flashgame te spelen. Na de categorie van flash-games kunnen er verschillende zijn: shooters, arcades, speurtochten, enzovoort. Na het selecteren van een categorie wordt een venster geopend met de namen van de spellen. Ze kunnen worden gesorteerd op populariteit, op datum van verschijning.

Stap 4

Selecteer het spel dat je leuk vindt, klik hiervoor op de naam of op de afbeelding naast de naam, klik op de knop Nu spelen. Het volgende venster bevat een beschrijving van het spel. Druk in het spelvenster zelf op de knop "Start", lees daarvoor de instructies (deze geven aan met welke knoppen het spel wordt bestuurd). Dan kun je een flashgame spelen.

Stap 5

Download een verzameling gratis flashgames naar uw computer, zodat u ze zelfs zonder internet kunt spelen. Volg hiervoor de link https://torrent-free.ru/igry/pc-igry/224-sbornik-flesh-igr.html en klik op de knop Downloaden

Stap 6

Wacht tot het archief klaar is met downloaden, pak het uit in een willekeurige map, bijvoorbeeld D: / Games / Flash. Om de flashgame te spelen, gaat u naar de map, klikt u met de rechtermuisknop op het gamebestand en selecteert u de optie "Openen met" en selecteert u vervolgens een browser die op uw computer is geïnstalleerd.

Aanbevolen: