Hoe Speel Je WoW Gratis

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je WoW Gratis
Hoe Speel Je WoW Gratis

Video: Hoe Speel Je WoW Gratis

Video: Hoe Speel Je WoW Gratis
Video: How To Play World of Warcraft For Free 2024, Mei
Anonim

Veel online games worden gedistribueerd op het f2p - free-to-play systeem, en in de afgelopen twee jaar is World Of Warcraft, het populairste online spel, ook gedeeltelijk overgestapt op dit systeem. Je kunt het gratis spelen, maar met enkele beperkingen.

Hoe speel je WoW gratis
Hoe speel je WoW gratis

instructies:

Stap 1

Als je World of Warcraft gratis wilt spelen, moet je een startersaccount maken op het BattleNet-systeem - dit kan op de website van het systeem. Nadat je alle gegevens hebt ingevoerd en een account hebt geregistreerd, kun je de gameclient downloaden en op je computer installeren.

Stap 2

Wanneer het programma volledig is geïnstalleerd, kun je het invoeren met je gebruikersnaam en wachtwoord, je personage maken en het spel starten. Ontwikkelaars kunnen de toegang van spelers met gratis account beperken tot wezens en vaardigheden die in nieuwe toevoegingen verschijnen, maar de standaardset van acht races en negen klassen is altijd volledig beschikbaar.

Stap 3

Er zijn beperkingen voor de startversies in het spel - je personage zal bijvoorbeeld niet boven niveau twintig kunnen stijgen, meer dan tien gouden munten (de interne spelvaluta) kunnen ontvangen of het vaardigheidsniveau boven honderd eenheden kunnen verhogen. Startversies zijn ontworpen om je te helpen het spel te leren kennen en een aankoopbeslissing te nemen, dus je zult niet in staat zijn om veel van de functies te gebruiken die beschikbaar zijn voor volledige gamespelers. Je personage kan niet deelnemen aan Pet Battles, de veiling en interne mail gebruiken, lid worden van groepen of communiceren in de algemene chat.

Stap 4

Tegelijkertijd heb je toegang tot communicatie met de personages die je aan de vriendenlijst hebben toegevoegd, kun je taken voltooien, de game-ervaring binnen twintig niveaus gebruiken om te upgraden, game-items krijgen, locaties verkennen en grondvoertuigen gebruiken. Op het twintigste niveau zullen ook PvP-zones voor je openstaan, de slagvelden van spelers onderling, waar je de strijd aan kunt gaan met andere personages om grondstoffen of territoria te veroveren.

Stap 5

Alle andere beperkingen worden uitsluitend opgelegd door je niveau - je kunt niet in moeilijke kerkers of locaties van hogere niveaus komen, in de zones van wereldwijde confrontatie tussen spelers zijn of over de wereld vliegen op een gevleugeld voertuig, want hiervoor moet het personage minstens niveau 40.

Stap 6

Gebrek aan toegang tot in-game mail betekent niet dat je geen items van andere personages kunt ontvangen. Je hoeft ze alleen maar van aangezicht tot aangezicht te ontmoeten voor uitwisseling.

Stap 7

Met het twintigste niveau kun je iets zelfverzekerder over de kaart bewegen dan op het eerste, maar sterke monsters zullen je van ver zien en onmiddellijk aanvallen. Probeer niet te ver van steden af te dwalen.

Aanbevolen: