Dubbelzijdige Schijven Branden

Inhoudsopgave:

Dubbelzijdige Schijven Branden
Dubbelzijdige Schijven Branden
Anonim

In de loop der jaren verliezen dvd-schijven terrein en maken ze plaats voor meer praktische opslagmedia zoals flashdrives. Ze zijn echter nog steeds in gebruik en in de vraag. Dubbelzijdige dvd's hebben het maximale volume. Hoe neem je ze op?

Dubbelzijdige schijven branden
Dubbelzijdige schijven branden

Noodzakelijk

Nero-programma

instructies:

Stap 1

Koop de gelicentieerde versie of download het Nero-programma van internet. Je hebt het zeker nodig om dubbelzijdige schijven op te nemen. Installeer het op uw pc. Start opnieuw op om de gegevens bij te werken. Voer vervolgens het programma uit.

Stap 2

Selecteer Nero Burning Rom. Het Nero-programma zelf is een multifunctionele toepassing waarmee u niet alleen schijven kunt branden, maar er ook hoezen voor kunt maken, geluidsbestanden kunt verwerken, lay-outs van verschillende grafische afbeeldingen kunt maken, enz.

Stap 3

Selecteer het juiste formaat om dubbelzijdige schijven te branden. Selecteer in het startmenu van de opnametoepassing "DVD branden". Bepaal vervolgens of deze schijf een multisessie zal zijn, d.w.z. of het mogelijk is er iets aan toe te voegen of niet.

Stap 4

Bepaal de snelheid waarmee de schijf wordt geschreven. Er verschijnt een venster voor je, vergelijkbaar met het standaard Windows-programma "Explorer". Aan de rechterkant ziet u een lijst met bestanden op uw computer, aan de linkerkant - een leeg veld. Vul het met de bestanden die u op schijf wilt branden.

Stap 5

Selecteer hiervoor een of een groep bestanden in het rechterveld en sleep ze naar links zonder de linkermuisknop los te laten. Nadat de lijst is gevormd, klikt u op de knop "Start branden". Het bevindt zich op de werkbalk.

Stap 6

Zorg ervoor dat de grootte van de geselecteerde bestanden de hoeveelheid vrije schijfruimte niet overschrijdt. Anders kan het branden niet plaatsvinden en wordt de schijf gewoon beschadigd.

Stap 7

Wacht tot het einde van de opname. Sla de sjabloon op als u meer of meer exact dezelfde schijven gaat branden. Haal de dubbelzijdige schijf uit het dvd-station. Draai het om en plaats het terug om de andere kant ervan op te nemen. Doe dan alles volgens de hierboven beschreven instructies.

Aanbevolen: