Hoe Een Dubbelzijdige Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dubbelzijdige Dvd Te Branden
Hoe Een Dubbelzijdige Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Dubbelzijdige Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Dubbelzijdige Dvd Te Branden
Video: Instructievideo - Opstartbare DVD branden met IMGburn 2024, Mei
Anonim

Dubbelzijdige dvd's worden meestal gebruikt voor het opnemen van grote bestanden. Soms worden schijven van dit formaat gebruikt om een kopie te maken van de media die bedoeld zijn voor gebruik met gameconsoles.

Hoe een dubbelzijdige dvd te branden
Hoe een dubbelzijdige dvd te branden

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - Burnaware Professioneel.

instructies:

Stap 1

Gebruik Nero Burning Rom om dubbelzijdige dvd's te branden. Installeer dit programma. Start je computer opnieuw op. Voer de snelkoppeling van het hulpprogramma op het bureaublad uit. Als het niet automatisch is gegenereerd, opent u de map Program Files, navigeert u naar de Nero-directory en selecteert u het gewenste bestand.

Stap 2

Klik op de knop Dvd-rom (ISO). Selecteer op het tabblad "Multisessie" dat wordt geopend de optie voor het maken van schijven. Als u een gewone gegevens-dvd brandt, schakel dan ondersteuning in voor de functie met dezelfde naam. Als u een kopie van de game-cd wilt maken, schakelt u de mogelijkheid om bestanden toe te voegen uit.

Stap 3

Open het tabblad "Sticker". Voer de schijfnaam in het overeenkomstige veld in. Ga naar het tabblad "Opnemen". Vink het vakje aan naast Schijf voltooien. Kies een geschikte schrijfsnelheid voor de schijf.

Stap 4

Klik op de knop "Nieuw" en wacht tot het volgende menu wordt geopend. Verplaats de gewenste bestanden met behulp van het Nero-menu. Selecteer DVD9 in het onderste deel van het werkvenster. Dit is nodig als u een schijfkopie of grote bestanden opneemt.

Stap 5

In een situatie waarin u slechts een reeks verschillende bestanden op een dubbelzijdige dvd-schijf hoeft te branden, specificeert u DVD5 en brandt u elke kant afzonderlijk.

Stap 6

Nadat u de bestanden voor het branden hebt voorbereid, klikt u op de knop Nu branden. Na een tijdje gaat de lade van het dvd-station automatisch open. Draai de schijf om en klik op Doorgaan. Wacht tot de tweede kant van de schijf klaar is met schrijven.

Stap 7

Als u liever gratis hulpprogramma's gebruikt, brandt u de informatie op schijf met Burnaware Professional. Gebruik geen dubbelzijdige schijven om multiboot-media te maken. Dit resulteert vaak in het verlies van belangrijke bestanden tijdens het branden van schijven.

Aanbevolen: