Hoe 25 Frames In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe 25 Frames In Te Stellen
Hoe 25 Frames In Te Stellen

Video: Hoe 25 Frames In Te Stellen

Video: Hoe 25 Frames In Te Stellen
Video: WHY 120fps IS OVERUSED. FRAME RATE GUIDE: 60/120/180fps 2024, April
Anonim

Het 25e frame-effect wordt in sommige educatieve programma's gebruikt, bijvoorbeeld bij het onderwijzen van een vreemde taal. Er wordt aangenomen dat deze techniek de studie van het lexicale woordenboek aanzienlijk vereenvoudigt.

Hoe 25 frames in te stellen
Hoe 25 frames in te stellen

instructies:

Stap 1

Het Engelse taaltrainingsprogramma, gebaseerd op het 25-frame-effect, wordt op vrijwel dezelfde manier geïnstalleerd als reguliere hulpprogramma's. Plaats de optische schijf met het programma in het computerstation. Het autorun-systeem zal het installatiemenu op het Windows-scherm openen. Als het niet automatisch start, opent u de schijf in Deze computer en voert u het bestand autorun.exe handmatig uit.

Stap 2

Het installatiemenu bevat de volgende items: installeren, instructies, het hulpprogramma uitvoeren, het programma verwijderen en afsluiten. Om de software te installeren, klikt u op het item "Installeren". De installatiewizard wordt gestart. Als u het programma niet op de schijf heeft staan, kunt u het via speciale zoekmachines op internet vinden. Vergeet niet alle bestanden die op internet zijn geüpload te controleren met behulp van antivirussoftware.

Stap 3

De installatiewizard zal u vragen naar de benodigde parameters: de map voor installatie, de sectie in het "Start"-menu voor het plaatsen van de snelkoppeling voor het starten, het al dan niet maken van een snelkoppeling op het bureaublad en andere. Maak uw keuze en klik op Volgende.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, kunt u het programma op drie manieren uitvoeren. Via een snelkoppeling op het bureaublad kunt u de software in de regel zonder problemen openen. Je kunt de link ook vinden in het startmenu of via het schijfautorun-menu. Als u een antivirusprogramma met ingebouwde netwerkverkeersscanner hebt geïnstalleerd, zal het u vragen of dit programma mag worden uitgevoerd - selecteer "Toevoegen aan vertrouwd".

Stap 5

Als het programma vastloopt tijdens het kiezen van een les, is het mogelijk dat het MPEG PS-splitteritem is ingeschakeld in het hulpprogramma K-Lite Mega Codec Pack. Om dit probleem op te lossen, moet u het hulpprogramma K-Lite Mega Codec Pack opnieuw installeren. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het vrij eenvoudig is om 25 frames in te stellen, het belangrijkste is om beheerdersrechten op een pc te hebben.

Aanbevolen: