Frames Aan Foto's Toevoegen

Inhoudsopgave:

Frames Aan Foto's Toevoegen
Frames Aan Foto's Toevoegen

Video: Frames Aan Foto's Toevoegen

Video: Frames Aan Foto's Toevoegen
Video: How to Add Art to the Frame TV 2024, Mei
Anonim

De mogelijkheden voor het bewerken van digitale foto's zijn bijna eindeloos: je kunt de defecten van de foto retoucheren, scherpte toevoegen, onnodige objecten uit het frame verwijderen. U kunt ook een foto in een kader plaatsen.

Frames aan foto's toevoegen
Frames aan foto's toevoegen

Noodzakelijk

  • Om een kader aan een foto toe te voegen, heeft u Photoshop nodig en een set kaders met een transparante achtergrond van het gewenste thema.
  • Frames met transparante achtergronden voor Photoshop kunnen worden gedownload op www.artgide.com in de sectie "Photoshop", evenals op www.ramochky.narod.ru of gevonden op gespecialiseerde forums of torrent-trackers, bijvoorbeeld op de www.rutracker forum.org.

instructies:

Stap 1

Nadat u het benodigde frame en de foto die u in dit frame wilt "invoegen", hebt voorbereid, kunt u Photoshop openen en de framebestanden en foto's erin laden. Klik hiervoor op Bestand - Openen en selecteer je lijst en foto.

Stap 2

Pak nu het gereedschap Verplaatsen en sleep de foto naar het frame.

Stap 3

Wijzig in het deelvenster Lagen de volgorde van de lagen door de randlaag naar de eerste positie te slepen.

Stap 4

Nadat de foto onder het kader is geplaatst, kunt u deze verplaatsen door het gereedschap Verplaatsen ingedrukt te houden.

Stap 5

Als het kader of de foto niet past, klikt u in de menubalk op Bewerken - Transformeren - Schalen. Selecteer in het deelvenster Lagen de laag die u nodig hebt - een kader of een foto en houd de SHIFT-toets ingedrukt (om de verhoudingen niet te schenden), rek de afbeelding uit door deze bij de hoek vast te pakken.

Stap 6

Wanneer u het gewenste resultaat bereikt door het formaat te wijzigen, kunt u de lagen samenvoegen door op Ctrl + Shift + E te drukken. Snijd daarna de onnodige randen van de compositie bij met het gereedschap Bijsnijden en sla de resulterende foto op in een kader door op Bestand - Opslaan als te klikken.

Aanbevolen: