Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen Met Behulp Van Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen Met Behulp Van Het Programma
Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen Met Behulp Van Het Programma

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen Met Behulp Van Het Programma

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen Met Behulp Van Het Programma
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

USB-apparaten zijn nauw in ons leven gekomen, omdat de informatietechnologie zich in de loop van de tijd steeds verder ontwikkelt. U moet voortdurend informatie van de ene computer naar de andere overbrengen. Maar wat als uw favoriete flashdrive niet meer werkt? Dergelijke situaties doen zich in de regel voor bij bijna elke tweede eigenaar van dit apparaat.

Hoe een USB-flashstation te herstellen met behulp van het programma
Hoe een USB-flashstation te herstellen met behulp van het programma

Noodzakelijk

  • - USB-stick;
  • - JetFlash-hersteltool.

instructies:

Stap 1

Ga niet meteen naar de winkel voor nieuwe toestellen. Eerst moet u de USB-flashdrive controleren met behulp van de softwareapparaten van de computer. Zet uw computer aan. Steek vervolgens de USB-stick in de USB-poort. Als de informatie niet wordt weergegeven of als de flashdrive met fouten begint te openen, hoeft u deze alleen maar te formatteren. Dit gebeurt meestal nadat virussen op dit draagbare apparaat zijn verwijderd. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het USB-apparaat. Er verschijnt een contextmenu waarin u het item "Formatteren" selecteert.

Stap 2

Dit duurt niet langer dan 10 minuten. Als alles goed gaat, werkt de flashdrive in de volledige modus. Probeer er informatie naar over te dragen om te zien hoe het proces verloopt. Het is ook vermeldenswaard dat de flashdrive kan worden beschadigd door een stroomstoring. Zoals de praktijk laat zien, zijn veel USB-apparaten slecht beschermd tegen deze factor, dus probeer een ononderbroken apparaat op uw computer te gebruiken, zodat dergelijke situaties zich in de toekomst niet voordoen.

Stap 3

U kunt ook gespecialiseerde software van derden gebruiken waarmee u de normale status van het USB-station kunt herstellen. Download de JetFlash-hersteltool. Je kunt het vinden op de softsearch.ru-softwareportal. Het is niet nodig om het hulpprogramma te installeren, omdat het gewoon begint. Schakel eerst de weergave van alle verborgen bestanden op uw computer in. Om dit te doen, klikt u in een geopend venster op het tabblad "Mapopties". Ga dan naar de kolom "Bekijken" en "Toon alle verborgen bestanden en mappen".

Stap 4

Voer het programma uit. Plaats vervolgens het USB-apparaat in uw computer. Zoek nu in uw persoonlijke accountmap een map met de naam Temp. Als de bewerking is gelukt, wordt automatisch een JFAPP-map gemaakt waarin een speciaal bestand met de naam JFormat.exe verschijnt. Zodra u het start, probeert u de informatie over te zetten naar een USB-flashstation en deze op een andere computer te lezen.

Aanbevolen: