Hoe Windows XP Te Herstellen Met Behulp Van De Console

Inhoudsopgave:

Hoe Windows XP Te Herstellen Met Behulp Van De Console
Hoe Windows XP Te Herstellen Met Behulp Van De Console

Video: Hoe Windows XP Te Herstellen Met Behulp Van De Console

Video: Hoe Windows XP Te Herstellen Met Behulp Van De Console
Video: System Restore Using the Recovery Console in Windows XP 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP ondersteunt verschillende standaardopties voor het corrigeren van bedrijfsparameters. Als er geen speciale programma's zijn, wordt het aanbevolen om de herstelconsole te gebruiken. Met de applicatie kun je veel populaire OS-fouten oplossen.

Hoe Windows XP te herstellen met behulp van de console
Hoe Windows XP te herstellen met behulp van de console

Noodzakelijk

Windows XP-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Begin met het uitvoeren van de stappen die nodig zijn om het programma vanaf schijf uit te voeren. Plaats de dvd met de installatiebestanden van Windows XP in het station. Start uw computer opnieuw op en voer het BIOS in. Houd hiervoor de Delete-toets ingedrukt na het inschakelen van de pc.

Stap 2

Zoek en open het menu Opstartopties. Ga naar het item dat de prioriteit van het opstarten van de apparatuur weergeeft. Stel het dvd-station dat u gebruikt als eerste in de lijst in. Sla de parameters op door op de F10-toets te drukken.

Stap 3

De computer zal automatisch opnieuw opstarten. Nadat het bericht Start dvd verschijnt, drukt u op een willekeurige toets. Wacht even terwijl het programma belangrijke bestanden voorbereidt om verder te werken.

Stap 4

Nadat het dialoogvenster met een blauwe achtergrond verschijnt, drukt u op de R-toets en bevestigt u de overgang naar de herstelconsole. Wacht op het verzamelen van informatie over de versies van Windows die op de aangesloten harde schijven staan. Selecteer het systeem dat u nodig hebt door het nummer in te voeren en op de Enter-toets te drukken.

Stap 5

Voer het wachtwoord voor het hoofdaccount in als het goed is beveiligd. Druk anders gewoon op de Enter-toets. Voer nu de opdracht fixboot in. Het wordt gebruikt om de opstartsector van de harde schijf te overschrijven.

Stap 6

Druk op de Y-toets om het uitvoeren van de opdracht te bevestigen. Nadat de opgegeven service is uitgevoerd, geeft u de opdracht fixmbr op. Voer nogmaals Y in. Wacht op het bericht dat de opdracht met succes is voltooid.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op door op de Reset-knop te klikken. Als u de voorkeur geeft aan veilige herstartopties, geeft u de opdracht Afsluiten. Start op vanaf je harde schijf. Het is belangrijk om te begrijpen dat de Recovery Console het gebruik van redundante AP's niet toestaat. Gebruik de live-cd om het systeem terug te brengen naar een controlepuntstatus.

Aanbevolen: