Hoe U Uw Systeem Kunt Herstellen Met Behulp Van De Herstelconsole

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Systeem Kunt Herstellen Met Behulp Van De Herstelconsole
Hoe U Uw Systeem Kunt Herstellen Met Behulp Van De Herstelconsole

Video: Hoe U Uw Systeem Kunt Herstellen Met Behulp Van De Herstelconsole

Video: Hoe U Uw Systeem Kunt Herstellen Met Behulp Van De Herstelconsole
Video: System Restore Using the Recovery Console in Windows XP 2024, Maart
Anonim

Vaak zijn er situaties met een computer waarin het systeem gewoon niet wil opstarten of dat er verschillende storingen optreden in programma's en processen. Tegelijkertijd weten onervaren gebruikers niet wat ze moeten doen. Wanhoop echter niet, want deze situatie kan in korte tijd worden opgelost.

Hoe u uw systeem kunt herstellen met behulp van de herstelconsole
Hoe u uw systeem kunt herstellen met behulp van de herstelconsole

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegangsrechten.

instructies:

Stap 1

Als uw computer voortdurend opnieuw opstart, uitvalt, er systeemfouten optreden of informatie op onbekende wijze verloren gaat, kunt u alles herstellen. Het besturingssysteem heeft een speciaal ingebouwd programma waarmee je het hele proces terug kunt brengen naar een eerdere werkperiode. U kunt bijvoorbeeld documenten retourneren die een paar dagen geleden zijn verwijderd of programma's herstellen die een week geleden nog werkten.

Stap 2

Ga naar het startmenu. Klik vervolgens op het tabblad "Alle programma's" en selecteer "Standaard". Zoek de kolom met de titel "Systeemwerkset" en "Systeemherstel". Dit is het ingebouwde hulpprogramma waarmee u het besturingssysteem kunt herstellen naar een eerdere werkperiode. Er verschijnt een venster voor je, waarin twee items zullen zijn. Kies "Herstel voor de vroege werkperiode". Vervolgens wordt een lijst met data gepresenteerd waarop restauratie kan worden uitgevoerd.

Stap 3

Zelfs beginnende gebruikers zullen geen problemen hebben met deze operatie, aangezien er een duidelijke interface wordt gepresenteerd in de vorm van een kleine kalender. Kies de datum waarop de computer weer aan het werk gaat. Klik op de knop "Volgende". U moet de restauratie opnieuw bevestigen. De computer zal automatisch opnieuw opstarten. In dit geval duurt het opnieuw opstarten veel langer. U ziet het volledige herstelproces op uw computerscherm. Zodra het voorbij is, gaat de computer vanzelf aan.

Stap 4

Het is ook vermeldenswaard dat Systeemherstel mogelijk niet altijd correct werkt. In sommige gevallen treden er fouten op. Als alles goed gaat, zal het systeem u hierover informeren na het opnieuw opstarten. Klik in geval van fouten op de knop "Markeer herstel" en probeer deze bewerking voor een eerdere periode uit te voeren.

Aanbevolen: