Een Sleutel Uitvoeren Voor "Kaspersky"

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Uitvoeren Voor "Kaspersky"
Een Sleutel Uitvoeren Voor "Kaspersky"

Video: Een Sleutel Uitvoeren Voor "Kaspersky"

Video: Een Sleutel Uitvoeren Voor
Video: Kaspersky - How to Activate u0026 Deploy License Key to Kaspersky Endpoint Security - Step by Step 2024, April
Anonim

Om uw computer te beschermen tegen virussen en malware, zijn er veel antivirussystemen. Het Kaspersky Anti-Virus-programma is momenteel een van de meest populaire onder Russische gebruikers.

Hoe de sleutel te starten tot
Hoe de sleutel te starten tot

instructies:

Stap 1

Download een proefversie van het Kaspersky-antivirussysteem van de officiële website van de ontwikkelaar. Nadat de proefperiode is verlopen, moet u een licentiesleutel aanschaffen als u van plan bent dit programma te blijven gebruiken.

Stap 2

U kunt het kopen op de officiële website van Kaspersky Lab, verschillende online winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van software, in verkooppunten van computerapparatuur, in de Svyaznoy-winkel voor mobiele telefoons, als er een in uw stad is, enzovoort.

Stap 3

Wanneer de proefversie van het Kaspersky Anti-Virus-softwareproduct verloopt, opent u het activeringsvenster en voert u de aan u verstrekte sleutel gedurende een bepaalde periode tegen betaling uit, zodat u deze software later legaal kunt gebruiken en de software tijdig kunt bijwerken. databanken. Er zijn verschillende soorten licenties - voor thuiscomputers, voor een klein kantoor, enzovoort. Licenties zijn ook bedoeld voor een ander aantal personal computers.

Stap 4

Wanneer u een licentiesleutel ontvangt, maak er dan een reservekopie van op verwisselbare media of op een andere plaats voor het geval er plotseling iets met uw besturingssysteem gebeurt en u het opnieuw moet installeren en het dienovereenkomstig opnieuw moet activeren na het installeren van Kaspersky.

Stap 5

Wanneer u online betaalt voor een sleutel van Kaspersky Anti-Virus, let dan op het adres in de overeenkomstige regel van de browser, zodat de servernaam hetzelfde moet zijn als de officiële. Bij het invoeren van betalingsgegevens is het raadzaam om het virtuele toetsenbord te gebruiken ter bescherming tegen spyware die toetsaanslagen opvangt. Geef bij het kopen van een licentie via een online winkel de voorkeur aan de meest bekende verkopers.

Aanbevolen: