Hoe De Sleutel Voor Kaspersky Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Voor Kaspersky Te Controleren
Hoe De Sleutel Voor Kaspersky Te Controleren

Video: Hoe De Sleutel Voor Kaspersky Te Controleren

Video: Hoe De Sleutel Voor Kaspersky Te Controleren
Video: Тестирование Kaspersky Internet Security 21.2.16.590 2024, Mei
Anonim

De seriële sleutel die door de gebruiker voor Kaspersky Anti-Virus wordt gebruikt, staat vaak op de zwarte lijst van het bedrijf en wordt als ongeldig beschouwd. Een aantal gewetenloze organisaties die serienummers voor deze antivirus verspreiden, maakt het niet uit dat de sleutel die ze aanbieden op de witte lijst staat en niet wordt geblokkeerd door het programma. Daarom is het belangrijk om de aanwezigheid van een sleutel in de antivirus-blacklist te controleren voordat u deze gebruikt.

Hoe de sleutel voor Kaspersky te controleren
Hoe de sleutel voor Kaspersky te controleren

Noodzakelijk

Een speciale toepassing voor het controleren van de geldigheid van een sleutel

instructies:

Stap 1

Download een van de applicaties die de sleutel kan controleren op zijn aanwezigheid op de zwarte lijst. Meestal worden dergelijke applicaties gratis verspreid. Neem als voorbeeld de Keys manager, ontworpen voor batchverificatie van een groot aantal sleutels.

Stap 2

Voer de geïnstalleerde Keys-manager uit en klik op de knop "Map selecteren" om de map met de programmasleutels te selecteren.

Stap 3

Het programma heeft ook andere functies. Om ze te gebruiken, klikt u op het selectievakje Geavanceerd in het midden van het programmavenster. In het venster met aanvullende instellingen dat wordt geopend, heeft de gebruiker de mogelijkheid om een nieuwe sleutelbestandsnaam te selecteren door op de vervolgkeuzelijst te klikken - deze kan vol, gewoon of alleen het sleutelnummer bevatten. Door een sleutelnaam te kiezen, kunt u de verschillende serienummers sorteren en gemakkelijker terugvinden in de map.

Stap 4

Daarnaast kan de gebruiker kiezen voor extra sortering. Hiermee kunt u sorteervoorwaarden instellen op bijvoorbeeld de vervaldatum van de sleutel. Daarnaast heeft de gebruiker de mogelijkheid om een apart rapportbestand aan te maken, waarin informatie wordt opgeslagen over de sleutels die zijn geverifieerd met de zwarte lijst, en de mogelijkheid om de originele sleutels te verwijderen voor het geval hij besluit het formaat van hun naam te wijzigen.

Stap 5

Ten slotte kunt u de optie instellen om twee extra dagen toe te voegen aan de geldigheidsperiode van elke sleutel - het programma stelt u in staat om een dergelijke manipulatie uit te voeren. Nadat u klaar bent met het werken met de instellingen, drukt u op de OK-knop.

Stap 6

Klik op de knop "Verwerk sleutels", die zal verschijnen in plaats van de knop uit de vorige stap nadat de locatie van de sleutels is geselecteerd. Bekijk het belangrijkste rapport van het programma. Er wordt aangegeven het aantal geverifieerde sleutels, het aantal unieke sleutels en het aantal geldige.

Aanbevolen: