Hoe Installeer Ik Een Sleutel Voor Driver Updater

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Sleutel Voor Driver Updater
Hoe Installeer Ik Een Sleutel Voor Driver Updater

Video: Hoe Installeer Ik Een Sleutel Voor Driver Updater

Video: Hoe Installeer Ik Een Sleutel Voor Driver Updater
Video: DriverUpdate.5.8.19.60 With Activation Key 100% working 2024, Mei
Anonim

Carambis Driver Updater scant uw computer, vindt alle interne en externe apparaten die erop zijn geïnstalleerd en controleert vervolgens of de stuurprogramma's die ze gebruiken verouderd zijn. Aan het einde van deze bewerking biedt de applicatie aan om automatisch op internet te zoeken, alle stuurprogramma's te downloaden en te vervangen die moeten worden bijgewerkt. Dit programma om een proefversie om te zetten in een volwaardige versie vereist het invoeren van een licentiesleutel.

Hoe installeer ik een sleutel voor Driver Updater
Hoe installeer ik een sleutel voor Driver Updater

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet. Tijdens het registratieproces stuurt de applicatie een verzoek naar de Carambis-server en ontvangt er een reactie van. Als u dus geen permanente verbinding gebruikt, breng dan een internetverbinding tot stand voordat u de licentie-activeringsprocedure start.

Stap 2

Open het hoofdvenster van de toepassing. Als de instellingen zijn ingesteld om de applicatie elke keer dat de computer wordt ingeschakeld te starten, kan dit worden gedaan met behulp van het applicatiepictogram in de lade - het toont een gestileerd tandwiel. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Open Driver Updater" in het menu met twee regels. Als het programma inactief is, start u het via het hoofdmenu - het overeenkomstige item bevindt zich in de Carambis-map van de sectie Alle programma's.

Stap 3

In de linkerbenedenhoek van het hoofdprogrammavenster is er een link "Over het programma" - klik erop met de muis en klik vervolgens op de knop "Registreren" in het venster dat wordt geopend. Er verschijnt een activeringsformulier op het scherm.

Stap 4

Het formulier bestaat uit slechts twee velden, bovenaan - "Uw naam" - typ de achternaam en voornaam die tijdens de registratie zijn opgegeven. Voer in het onderste veld ("Licentienummer") het serienummer in - u moet het ontvangen na betaling op de website van het bedrijf naar het e-mailadres dat is aangegeven in het registratieformulier. Om niet te worden verward met handmatige invoer, is het beter om het meercijferige nummer uit de tekst van de brief te kopiëren en in het registratieformulier te plakken.

Stap 5

Druk vervolgens op de gele knop "Registreren" en wacht tot de toepassing de ingevoerde gegevens naar de server verzendt, de scripts zullen ze vergelijken met hun database en het programma retourneren om te bevestigen dat de code overeenkomt met de ingevoerde voor- en achternaam. Als alles goed gaat, begint het aftellen van de periode van een jaar waarin de ontvangen licentie geldig is vanaf het moment dat het programma een bevestiging van de server ontvangt. Als er een fout optreedt, verzendt u de gegevens opnieuw en als volgende pogingen mislukken, neemt u contact op met de ondersteuningsservice via het contactformulier op de website van het bedrijf.

Aanbevolen: