Hoe De Naam Van Het Programma Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van Het Programma Te Achterhalen?
Hoe De Naam Van Het Programma Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Van Het Programma Te Achterhalen?

Video: Hoe De Naam Van Het Programma Te Achterhalen?
Video: Genealogie voor beginners 2024, April
Anonim

Vaak moeten gebruikers niet alleen de naam van het programma weten om het uit te voeren, maar ook aanvullende informatie erover hebben - volledige naam, licentiesleutel, productversie, enzovoort.

Hoe de naam van het programma te achterhalen?
Hoe de naam van het programma te achterhalen?

Noodzakelijk

Passcape Win CD Keys-programma

instructies:

Stap 1

Als het programma al actief is, kijk dan naar de naam in het geopende venster bovenaan. Als u de volledige naam en het serienummer van het product wilt weten, kunt u het menu gebruiken om eigenschappen over het systeem te vinden. Een dergelijk item kan ook in de programma-instellingen staan.

Stap 2

Gebruik ook de sneltoets Alt + Ctrl + Del. De taakbeheerder verschijnt op uw monitor. Ga naar het tabblad Toepassingen en bekijk de lijst met actieve programma's.

Stap 3

Open het configuratiescherm vanuit het startmenu. Selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen" in het venster dat verschijnt. Zoek daarin de positie waarin de naam van het programma is geschreven, kijk op dezelfde plaats naar de versie samen met aanvullende informatie die daar ook kan worden aangegeven.

Stap 4

Download passcape win cd-sleutels. Deze applicatie toont niet alleen een lijst met geïnstalleerde software op uw computer, maar kan u ook vragen om de licentiecode voor de applicatie. Installeer en voer het uit, in het linkervenster vindt u al die programma's die beschikbaar zijn op uw computer met een volledige weergave van informatie over hen.

Stap 5

Als u de naam wilt zien van het programma dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, opent u hiervoor de applicatie en gaat u naar het menu. Zoek het item dat verantwoordelijk is voor het weergeven van systeemeigenschappen of programma-instellingen. Veel smartphones hebben ook de functie om de lijst met geïnstalleerde software op dezelfde manier weer te geven als op een computer.

Stap 6

Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de interface van het apparaat te kijken en te zien of uw telefoon deze functie ondersteunt. Het is te vinden in systeemapplicaties, de programmamanager, in de secties met betrekking tot het installeren van applicaties, enzovoort. Kijk ook naar de lijst met geïnstalleerde applicaties en probeer de snelkoppelingsopties van het programma te bekijken.

Aanbevolen: