Hoe De Versie Van Het Programma Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van Het Programma Te Achterhalen?
Hoe De Versie Van Het Programma Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van Het Programma Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van Het Programma Te Achterhalen?
Video: Easy Software Deployment - versie 6.1.0 2024, Maart
Anonim

Elk softwareproduct heeft zijn eigen numerieke aanduiding waarmee u kunt bepalen wanneer het is gemaakt en welke componenten in de samenstelling zijn opgenomen. Deze id wordt gewoonlijk de productversie genoemd. U kunt op verschillende manieren achter de versie van het programma komen.

Hoe de versie van het programma te achterhalen?
Hoe de versie van het programma te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Om de versie van het programma te achterhalen, voert u het op de gebruikelijke manier uit. Wacht tot het downloaden is voltooid. Selecteer Help of Help in de bovenste menubalk. Zoek in het vervolgkeuzemenu het item "Over" (of de regel met de naam van de geopende applicatie) en klik erop met de linkermuisknop. In het geopende venster ziet u de informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Als het programma geen menubalk heeft, ga dan naar de map waar het programma is opgeslagen. Selecteer het opstartbestand van het programma (met de extensie.exe) en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Eigenschappen" en klik erop met een willekeurige muisknop - er wordt een dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Versie" en haal de informatie op die u nodig hebt. Verwar het pictogram van het bestand zelf niet met het pictogram van de snelkoppeling (bijvoorbeeld op het bureaublad).

Stap 3

Als u wilt weten welke versie van het besturingssysteem op de computer is geïnstalleerd, gaat u naar het "Configuratiescherm" in het menu "Start". Selecteer in de categorie Prestaties en onderhoud het pictogram Systeem. Als het paneel een klassiek uiterlijk heeft, selecteert u dit pictogram onmiddellijk - er wordt een dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Algemeen" - de informatie die u nodig heeft, vindt u in het eerste gedeelte. U kunt dit venster ook openen met de methode die in de vorige stap is beschreven.

Stap 4

Als u de DirectX-versie wilt weten, belt u de DirectX Diagnostic Tool. Roep hiervoor de opdracht Uitvoeren aan via het menu Start. Typ in een lege regel van het dialoogvenster dat wordt geopend dxdiag zonder spaties of aanhalingstekens en klik op OK of druk op Enter. Wacht tot de diagnostische tool klaar is met het verzamelen van gegevens. Zie het tabblad Systeem voor informatie over de DirectX-versie. Ga naar het tabblad "Beeldscherm" voor informatie over de versie van het geïnstalleerde stuurprogramma voor de videokaart.

Aanbevolen: