Wat Is De Naam Van Het Gratis Photoshop-programma?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Naam Van Het Gratis Photoshop-programma?
Wat Is De Naam Van Het Gratis Photoshop-programma?

Video: Wat Is De Naam Van Het Gratis Photoshop-programma?

Video: Wat Is De Naam Van Het Gratis Photoshop-programma?
Video: Учим Photoshop за 1 час! #От Профессионала 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het niet genoeg om alleen foto's te kunnen maken. Bijna elke foto heeft nabewerking nodig, wat zal helpen om de gebreken die tijdens het fotograferen zijn ontstaan te verbergen, om de voordelen ervan te benadrukken en om extra effecten te introduceren. Om dit te doen, is het helemaal niet nodig om veel geld uit te trekken voor Photoshop, je kunt het gratis gebruiken en het is volledig legaal.

Wat is de naam van het gratis Photoshop-programma?
Wat is de naam van het gratis Photoshop-programma?

Online versie van Photoshop

De mogelijkheden van Photoshop houden nooit op gebruikers te verbazen en het publiek te verrassen. Velen van hen raken enthousiast over het idee om zelf hun foto's te verbeteren, maar de lont valt meteen weg als de prijs van een Adobe-product bekend wordt. Weinigen kunnen het zich veroorloven om bijna duizend dollar uit te geven voor een programma voor thuisgebruik. Er is echter een uitweg. Adobe biedt gebruikers een online versie van de grafische editor genaamd Photoshop Express, die volledig gratis is om mee te werken.

Natuurlijk kunt u een illegale versie van Photoshop downloaden, maar vergeet niet dat een dergelijke stap als een banale diefstal wordt beschouwd en kan worden vervolgd.

Kenmerken van het programma

Om Photoshop Express te gebruiken heeft u alleen een computer, internettoegang en de meest gangbare browser nodig. Natuurlijk mag je van het programma niet alle mogelijkheden verwachten die beschikbaar zijn in de interface van zijn oudere broer - een standaardaanpassing van Photoshop, maar de set tools die online wordt aangeboden, is voldoende voor het uitvoeren van primaire verwerking van foto's. De belangrijkste moeilijkheid waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd, is het ontbreken van bekende lagen, waardoor het onmogelijk is om met maskers te werken of collages samen te stellen, maar de meeste gewone gebruikers hebben dergelijke opties gewoon niet nodig.

Kenmerken van het programma

Met Photoshop Express kunt u een foto uploaden naar de Adobe-website, handmatig of automatisch de tint en verzadiging van de foto corrigeren, roteren of bijsnijden, rode ogen verwijderen. Je kunt het ook gebruiken om de witbalans te egaliseren, bepaalde delen van de foto donkerder of juist lichter te maken, scherper te maken of focusvervaging toe te passen.

Maar dat is niet alles. Liefhebbers van effecten zullen de voorgestelde lijst met filters leuk vinden, bijna hetzelfde als in echte Photoshop. Een foto kan worden getint, naar zwart-wit worden omgezet met behulp van filters van rood naar blauw en zelfs worden omgezet in een tekening. Wanneer u met elk menu-item werkt, kunt u een van de voorgestelde verwerkingsopties selecteren en als het resultaat u niet bevalt, gebruikt u de knop Ongedaan maken om één stap terug te gaan.

Photoshop Express bestaat ook voor mobiele apparaten op basis van Android- en iOS-systemen.

Foto decoratie

En als je van het tabblad Bewerken naar Versieren gaat, zijn er geen grenzen aan de verbeeldingskracht. Je kunt van alles aan de foto toevoegen, van een banale lijst en tekst tot stickers, accessoires in de vorm van een bril of een carnavalskostuum, of zelfs van de persoon op de foto een held van een stripboek maken door een phylacter toe te voegen - een woord bubbel met een gezegde. U hoeft dus niet veel geld uit te geven of, erger nog, het programma te stelen. Het is niet nodig om dit te doen als er gratis Photoshop is.

Aanbevolen: