Hoe Van Ogen Te Veranderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Van Ogen Te Veranderen In Photoshop
Hoe Van Ogen Te Veranderen In Photoshop
Anonim

De voordelen van digitale fotografie zijn dat u de afbeelding kunt bewerken, onvolkomenheden kunt corrigeren en zelfs details kunt wijzigen voordat u gaat afdrukken. Zo verander je eenvoudig de oogkleur met Photoshop.

Hoe van ogen te veranderen in Photoshop
Hoe van ogen te veranderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Als u de kleur van de ogen in een foto wilt wijzigen, opent u de gewenste foto in Photoshop.

Stap 2

Vergroot nu het gebied van de ogen, zodat u gemakkelijk met de afbeelding kunt werken. Dit kan worden gedaan door de toets alt="Afbeelding" ingedrukt te houden en met het muiswiel te scrollen, of door de schuifregelaar op het tabblad Navigator te verplaatsen, dat zich standaard in de rechterbovenhoek van de werkruimte van het programma bevindt.

Stap 3

Neem in de werkbalk de magnetische lasso-tool - het is handig voor hen om het gebied van de tekening te selecteren dat u nodig hebt, geleidelijk bewegend.

Stap 4

Selecteer nu voorzichtig en langzaam de contour van het oog, bewegend in kleine stappen. Als u een laptop gebruikt, leg dan de muis opzij en verplaats het instrument met het touchpad om plotselinge bewegingen te voorkomen.

Stap 5

Wanneer u bent aangekomen waar u bent begonnen, wordt de selectie gesloten. Ga naar het menu Afbeelding - Aanpassingen - Kleurbalans en klik op OK in het venster dat verschijnt.

Stap 6

Er wordt een ander venster geopend waarin u de kleur van het geselecteerde gebied kunt aanpassen door de schuifregelaars te verplaatsen. Kies de gewenste kleur, onthoud de waarden voor elk van de drie parameters en klik op OK.

Stap 7

Eén oog is klaar, nu kun je naar het tweede gaan en hetzelfde doen. Pas bij het wijzigen van de kleur de instellingen toe die vergelijkbaar zijn met de waarden uit de vorige stap.

Als u op zoek bent naar originaliteit, kunt u het laten zoals het is door de ogen verschillende kleuren te geven.

Aanbevolen: