Hoe Ogen Witter Te Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Ogen Witter Te Maken In Photoshop
Hoe Ogen Witter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Ogen Witter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Ogen Witter Te Maken In Photoshop
Video: Sprankelendere ogen bij je model (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

Als je denkt dat de foto over het algemeen goed is, maar de afbeelding niet interfereert met kleine aanpassingen, gebruik dan Photoshop. Daarin kun je niet alleen de achtergrond bewerken en kleuren wijzigen, maar ook kleine onvolkomenheden wegwerken, bijvoorbeeld je ogen stralender maken.

Hoe ogen witter te maken in Photoshop
Hoe ogen witter te maken in Photoshop

instructies:

Stap 1

Kies een foto waarop de persoon zeer zichtbare rode strepen op de oogbollen heeft. Open deze afbeelding in Photoshop. Voeg een aanpassingslaag toe aan de afbeelding door een commando te kiezen in het menu-item "Niveaus". Schakel het gemaakte niveau naar de modus "Weergave". Nu ben je klaar om te gaan, begin met bewerken.

Stap 2

Vul het laagmasker met zwart. Gebruik hiervoor de Ctrl- en I-toetsen op uw toetsenbord. Ze moeten tegelijkertijd worden ingedrukt. Pak een zachte borstel, maak deze wit en begin met schilderen. De tool die je nodig hebt, heet de Spot Healing Brush. Het kan worden gestart met de knop J. Pas, voordat u aanpassingen maakt, de basisborstelparameters aan in de linkerbovenhoek die verschijnt. Stel bijvoorbeeld de volgende waarden in: Diameter: 10 px, Hardheid: 5%, Afstand: 40%, Grootte: Pendruk.

Stap 3

Haal de borstel over alle rode-ogenvaten. Je zult zien hoe de oneffenheden verdwijnen en de textuur gladder wordt. Als de foto die wordt bewerkt klein is en u het moeilijk vindt om deze tool te gebruiken bij het werken met de afbeelding, kunt u eenvoudig over alle vaten heen schilderen. Gebruik hiervoor de B-toets om een standaard penseel te pakken. Klik vervolgens, terwijl u de ALT-toets ingedrukt houdt, eenmaal in het gebied rond de ogen. Zorg ervoor dat de kleur van het penseel verandert en precies dezelfde tint krijgt als de oogbol in de afbeelding. Schilder nu consequent en zorgvuldig over de vaten.

Stap 4

Maak de foto geloofwaardiger en de sporen van werk in de foto-editor vallen minder op. Vergeet niet om een penseel met zachte randen te gebruiken voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien kun je de dekking van het penseel waarmee je werkt onafhankelijk van 50% tot 75% naar wens aanpassen.

Aanbevolen: