Hoe Bepaal Ik Welke Webcam Ik Heb

Inhoudsopgave:

Hoe Bepaal Ik Welke Webcam Ik Heb
Hoe Bepaal Ik Welke Webcam Ik Heb

Video: Hoe Bepaal Ik Welke Webcam Ik Heb

Video: Hoe Bepaal Ik Welke Webcam Ik Heb
Video: How To Use Your Mobile Phone as A Webcam to ZOOM | sinhala | srilanka #pamudahimsara #zoom #covid19 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een handheld webcam is het soms best moeilijk om zowel de fabrikant als het specifieke model te identificeren. Hiervoor zijn er speciale methoden en programma's waarmee je aan deze informatie kunt komen.

Hoe bepaal ik welke webcam ik heb
Hoe bepaal ik welke webcam ik heb

Noodzakelijk

Everest Ultimate Edition-software

instructies:

Stap 1

Voordat u speciale programma's gebruikt, is het raadzaam om andere methoden te proberen, omdat dergelijke hulpprogramma's meestal voor geld worden gekocht. Er is een dienst op internet waarmee u de benodigde stuurprogramma's voor een onbekend apparaat kunt vinden en downloaden.

Stap 2

Kopieer de volgende link https://devid.info/ru/, open een nieuw tabblad en plak de inhoud van het klembord in de adresbalk. Druk op Enter om de pagina te laden. Er verscheen een zoekblok voor je, waarin je de chauffeurscode moet invoeren. Deze code is alleen te vinden na het bekijken van de webcameigenschappen-applet.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer". Zoek de regel met de webcam, bel de applet "Apparaateigenschappen" via het contextmenu. Kopieer de waarde van de regel "Apparaatcode", bijvoorbeeld PCIVEN_6486 & DEV_1C30 & REV_12.

Stap 4

Keer terug naar het geopende browsertabblad, plak de inhoud van het klembord in een leeg veld en klik op de knop "Zoeken". De zoekresultaten tonen meestal stuurprogramma's voor apparaten van hetzelfde model, maar voor verschillende besturingssystemen. U hebt dus het model van de camera ontdekt en kunt de driver voor dit apparaat downloaden.

Stap 5

Als deze methode niet de benodigde informatie oplevert, installeer dan een hulpprogramma voor het diagnosticeren van computerapparaten. Om het te downloaden, klik op de volgende link https://www.aida64.com/downloads. Selecteer het gewenste product, bestandstype (exe-bestand of zip-archief) en klik op de knop Downloaden.

Stap 6

Nadat u het programma op internet hebt geïnstalleerd en geregistreerd, start u het. Let in het geopende programmavenster op de linkerkolom - selecteer de sectie en het type apparaat. In de rechterkolom wordt informatie over het apparaatmodel weergegeven, evenals koppelingen om de nieuwste stuurprogramma's te downloaden.

Aanbevolen: