Hoe Kom Ik Erachter Welke Apparatuur Ik Heb?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Welke Apparatuur Ik Heb?
Hoe Kom Ik Erachter Welke Apparatuur Ik Heb?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Welke Apparatuur Ik Heb?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Welke Apparatuur Ik Heb?
Video: Heb je invloed op hoe lang je wordt? | UITGEZOCHT #35 2024, Mei
Anonim

Om geschikte stuurprogramma's te vinden en te installeren, moet u weten wat voor soort hardware op deze computer is geïnstalleerd. Om de modellen van apparaten en hun kenmerken te bepalen, worden meestal speciale hulpprogramma's gebruikt.

Hoe kom ik erachter welke apparatuur ik heb?
Hoe kom ik erachter welke apparatuur ik heb?

Noodzakelijk

  • - Everest;
  • - Sam-chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Everest-software. U kunt ook de bijgewerkte versie van dit hulpprogramma gebruiken - AIDA. Tijdens de eerste lancering van het programma scant het de aangesloten apparaten. Deze procedure duurt meestal 3-4 minuten.

Stap 2

Zoek de kolom "Menu" in het linkerdeelvenster van het werkvenster. Vouw het item "Computer" uit en selecteer het subitem "Samenvattingsinformatie". Gebruik nu de gegevens in het rechtervenster van het programma om de modellen van de vereiste apparaten te achterhalen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de productspecificaties enigszins vervormd kunnen zijn. Modelnamen worden meestal correct weergegeven.

Stap 4

Het belangrijkste nadeel van dergelijke hulpprogramma's is dat ze niet altijd het apparaatmodel correct kunnen bepalen voordat de stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Gebruik in dergelijke gevallen programma's die zijn ontworpen om automatisch werkbestanden te installeren.

Stap 5

Download de Sam Drivers-installatiebestanden. Installeer de componenten van dit hulpprogramma. Voer dia-drv.exe uit. Wacht even terwijl het programma aangesloten apparaten detecteert.

Stap 6

Nadat u het hoofdmenu van het Sam Drivers-programma hebt geopend, selecteert u de selectievakjes voor de apparaten waarvoor u de stuurprogramma's moet bijwerken. Als u van plan bent meerdere sets bestanden voor een specifiek apparaat te installeren, selecteert u alle aangeboden stuurprogramma's.

Stap 7

Klik op de knop "Installeren" en selecteer "Stille installatie van geselecteerd" in het vervolgkeuzemenu. Bevestig de start van het installatieproces van het stuurprogramma. Start uw computer opnieuw op nadat het programma is uitgevoerd.

Stap 8

Voer het Everest-programma opnieuw uit en ontdek de modellen van de apparaten die u nodig hebt. Als geen van de beschreven methoden u heeft geholpen bij het identificeren van de apparatuur, gebruik dan de technische documentatie voor uw computer of laptop.

Aanbevolen: