Nod . Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Nod . Uitschakelen
Nod . Uitschakelen

Video: Nod . Uitschakelen

Video: Nod . Uitschakelen
Video: ESET NOD32 Antivirus - How To Temporarily DIsable Protection 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat het antivirusprogramma u niet tevergeefs met zijn waarschuwingen afleidt waar er geen gevaar is om een virus op te lopen, kunt u zijn werk tijdelijk onderbreken. Het zal ook de snelheid van uw pc verhogen. Er zijn verschillende manieren om Nod32 antivirus uit te schakelen.

Nod. uitschakelen
Nod. uitschakelen

instructies:

Stap 1

Het is vermeldenswaard dat het beter is om de beveiliging niet langer dan een dag uit te schakelen, vooral voor degenen die actief internet gebruiken. Als u de hele harde schijf scant op virussen en vervolgens de antivirus een paar uur uitschakelt, is het precies goed.

Stap 2

De eenvoudigste manier om Nod32 uit te schakelen, is via Taakbeheer. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl, alt="Image" en Delete en selecteer het tabblad "Processen" in het venster dat in Taakbeheer verschijnt. Zoek het proces met de naam egui.exe en "kill" het door op de knop "End" te klikken en de selectie te bevestigen of door op de Delete-toets te drukken.

Stap 3

U kunt niet de antivirus zelf uitschakelen, maar alleen de beveiligingsfunctie. Klik met de rechtermuisknop op het Nod32-pictogram in de lade en selecteer in het venster dat verschijnt het item met de naam "Virus- en spywarebeveiliging uitschakelen".

Stap 4

U kunt het Nod32-programma ook snel afsluiten door met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram in de lade te klikken en "Afsluiten" te selecteren in het Control Center-venster dat verschijnt.

Stap 5

Als u geen Nod32-services meer nodig heeft, gaat u naar het menu "Start", daar selecteert u "Programma's toevoegen of verwijderen" en klikt u vervolgens op de knop Verwijderen en vindt u het programma in de lijst. Hiermee wordt Node volledig van uw pc verwijderd. Bovendien kunt u gespecialiseerde hulpprogramma's gebruiken om het register op te schonen en programma's zoals CCleaner en andere te verwijderen.

Stap 6

De volgende methode zal u helpen het probleem op te lossen dat optreedt wanneer het programma dat u gebruikt niet compatibel is met antivirussoftware. Maak een snelkoppeling op uw bureaublad, geef services.msc op als het pad ernaartoe en klik op de knop OK. Klik vervolgens op deze snelkoppeling, waarmee de Service Manager wordt geopend. Zoek de Nod32-service en klik met de rechtermuisknop om het vervolgkeuzemenu te openen door Stop te kiezen. Dit zal de Nod32-kernel pauzeren. Als je niet met de snelkoppeling wilt knoeien, zoek dan naar het item "Services" in het "Configuratiescherm", zelf of via de "Zoeken".

Aanbevolen: