Hoe Nod 32 Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Nod 32 Te Updaten
Hoe Nod 32 Te Updaten

Video: Hoe Nod 32 Te Updaten

Video: Hoe Nod 32 Te Updaten
Video: Как обновить антивирус nod32 2024, Mei
Anonim

Nod 32 is een van de meest voorkomende antivirusprogramma's die uw computer zowel op internet als tegen virussen van opslagmedia beschermt. Maar zoals elk programma heeft het een tijdige update van de antivirusdatabases nodig. Anders wordt de bescherming van uw computer een grote vraag.

Hoe Nod 32 te updaten
Hoe Nod 32 te updaten

Noodzakelijk

  • - antivirus Nod 32;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Na het installeren van Nod 32 zou het programmapictogram in de lade moeten staan. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Venster openen". Het programmamenu verschijnt, klik daarin op het tabblad "Update". Selecteer vervolgens in het venster dat verschijnt de optie "database met viruskenmerken bijwerken". Daarna begint het proces van het bijwerken van de antivirusdatabases.

Stap 2

Het is het beste om uw antivirus te configureren om de databases automatisch bij te werken. Selecteer hiervoor het tabblad "Service" in het applicatiemenu. Selecteer vervolgens "Planner". Als u een modem gebruikt om verbinding met internet te maken, vinkt u in het venster dat verschijnt het item "Modemverbinding bijwerken" aan. Nu wordt de antivirusdatabase bijgewerkt telkens wanneer de computer is verbonden met internet. Als uw pc een permanente internetverbinding heeft die niet hoeft te worden gestart, vinkt u het item "Normaal" aan. Het programma wordt elk uur geüpdatet.

Stap 3

Als u geen toegang tot internet heeft, kunnen de antivirusdatabases op deze manier worden bijgewerkt. Download handtekeningendatabases naar elke computer die is verbonden met internet en kopieer ze vervolgens naar een USB-flashstation. Sla ze vervolgens op in een map op uw harde schijf.

Stap 4

Open vervolgens het menu Nod 32. Druk op de F5-toets. Klik in het venster dat verschijnt op "Update". Selecteer vervolgens in het rechtervenster dat verschijnt "Wijzigen". Voer in het venster dat verschijnt het volledige pad in naar de map waar u de gedownloade antivirusdatabases hebt opgeslagen. Het pad naar de map kan eenvoudig worden gekopieerd. Klik vervolgens op OK. Het venster zal sluiten. Klik in het volgende venster ook op OK. Selecteer daarna in het programmamenu het tabblad "Update" en vervolgens - "Update the virus signature database". Wacht een paar seconden, de antivirusdatabases worden bijgewerkt.

Aanbevolen: