Hoe De Nod 32-basis Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Nod 32-basis Bij Te Werken
Hoe De Nod 32-basis Bij Te Werken

Video: Hoe De Nod 32-basis Bij Te Werken

Video: Hoe De Nod 32-basis Bij Te Werken
Video: Как установить и активировать ESET NOD32 2023, Maart
Anonim

Nod 32 is een van de meest populaire antivirusprogramma's die er zijn. Voor een betrouwbare werking van de antivirus moet deze periodiek worden bijgewerkt. Hoe doe je het?

Hoe de Nod 32-basis bij te werken
Hoe de Nod 32-basis bij te werken

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - antivirus Nod 32.

instructies:

Stap 1

Start het programma Nod 32. Klik op de programmasnelkoppeling in de rechterbenedenhoek van het scherm (in de lade). Selecteer de optie "Bijwerken". Klik in het geopende venster op het bericht "Antivirusdatabases zijn verouderd. Update nu. " Maak verbinding met internet, de update van het programma Nod 32 start. Wacht tot het proces is voltooid en om de gedownloade updates te installeren, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Stap 2

Installeer Nod 32 database-updates op een computer die niet is verbonden met internet. Ga hiervoor naar de site http://uahub.info/forum/showthread.php?t=2707. Download updates naar een map op uw computer en kopieer ze vervolgens naar een USB-flashstation of schijf. Ga naar de computer waarop u de Nod-antivirus wilt bijwerken, pak de bestanden uit het archief uit naar een willekeurige map, start het NOD-programma, ga naar het controlecentrum, selecteer het menu "Update". Klik vervolgens op de knop "Instellingen", selecteer in het menu "Automatische update-instellingen" het item "Servers"

Stap 3

Klik op de knop Toevoegen in dit venster om uw Nod-antivirus bij te werken. Voer in het geopende venster het pad in naar de map met de databases voor het antivirusprogramma. Bevestig de twee vensters, klik op de knop "OK". Selecteer vervolgens in het venster dat nog open is, "Automatische updates configureren", in het item "Locatie" het menu "Server". Selecteer in dit menu het reeds aangemaakte lokale pad en bevestig uw keuze, klik op de knop "OK". Klik in het venster Bijwerken op de knop Nu bijwerken. Nadat de update is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Breng de databases over om de Nod 32-antivirus van de ene computer naar de andere bij te werken. Open hiervoor de map C:\Program files\ESET\ op de updatebroncomputer. Zoek in deze map bestanden van het type nod32.000, nod32.002, evenals de map updfiles. Kopieer deze objecten. Verwijder in de gekopieerde map updfiles alle objecten behalve de volgende bestanden: upd.ver en lastupd.ver. Breng alle andere objecten uit deze map over naar de computer waar u de databases van Nod 32 moet bijwerken. Volg de instructies van de vorige twee punten.

Populair per onderwerp