Hoe De Haarlengte Te Vergroten In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Haarlengte Te Vergroten In Photoshop
Hoe De Haarlengte Te Vergroten In Photoshop

Video: Hoe De Haarlengte Te Vergroten In Photoshop

Video: Hoe De Haarlengte Te Vergroten In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de lengte van het haar op de foto te vergroten. Dit kan worden gedaan door de voltooide afbeelding van het kapsel op een transparante achtergrond te leggen of door het ontbrekende haar te schilderen met borstels van een geschikte vorm en ze in te kleuren met een verloopkaart.

Hoe de haarlengte te vergroten in Photoshop
Hoe de haarlengte te vergroten in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto;
  • - een bestand met een afbeelding van een kapsel;
  • - vijl met een haarborstel.

instructies:

Stap 1

Laad de foto in Photoshop door op Ctrl + O te drukken. De keuze van het gereedschap dat je nodig hebt, hangt af van de staat van het kapsel op de foto. Als het model op de foto heel kort haar heeft, is het sneller en gemakkelijker om het kapsel volledig te veranderen door de haarafbeelding op een transparante achtergrond te leggen. Zoek een geschikt png-bestand op de Photoshop-website.

Stap 2

Gebruik de optie Plaats van het menu Bestand om een afbeelding met een kapsel over de afbeelding in te voegen. Gebruik het kader rond de afbeelding om het formaat van de afbeelding aan te passen aan de afmetingen van het model in de foto. Gebruik de optie Laag / "Laag" groep Rasteren / "Rasteren" menu Laag / "Lagen" schakel de laag naar de bitmap-modus.

Stap 3

U kunt de positie van afzonderlijke strengen corrigeren met de tools van het filter Uitvloeien / "Plastic", waarvan het venster wordt geopend door de menuoptie Filter / "Filter". Om de haarlaag en de achtergrondafbeelding te kunnen zien, schakelt u de optie Achtergrond weergeven in de opties Uitvloeien in. Selecteer in de lijst Gebruik het item Achtergrond, schakel in het veld Modus de optie Achter in. Om de verwerkte laag duidelijk te onderscheiden, stelt u de parameter Dekking / "Dekking" in op de maximale waarde.

Stap 4

Om het kapsel te verlengen, kunt u kant-en-klare borstels met haarlokken gebruiken. De benodigde penselen, dit zijn bestanden met de extensie abr, zijn gemakkelijk te vinden op dezelfde sites als een foto met een kapsel. Open het penselenpalet en vouw het menu uit door op de driehoekige knop te klikken. Laad de nieuwe penselen door de optie Penselen laden te kiezen.

Stap 5

Gebruik de combinatie Shift + Ctrl + N om een laag voor het haar bovenop de foto te maken. Selecteer met het gereedschap Penseel een haarlok uit de stalen op het tabblad Vorm penseeluiteinde van het penseelpalet. Nadat u de grootte van het penseel hebt aangepast met de schuifregelaar Diameter op hetzelfde tabblad, klikt u op de nieuwe laag om de penseeluiteinde te krijgen.

Stap 6

Een penseelbestand kan meer dan één afbeelding bevatten. Om strengen met verschillende vormen te schilderen, voegt u nog een paar lagen toe en selecteert u een ander staal van hetzelfde penseel. Gebruik de optie Vrije transformatie van het menu Bewerken om de grootte van het getekende haar aan te passen.

Stap 7

U kunt meerdere kopieën maken van de laag met dezelfde streng met behulp van de Ctrl + J-toetsen. Gebruik het gereedschap Verplaatsen om de afdruk naar de gewenste locatie te verplaatsen. Om ervoor te zorgen dat kopieën van een deel van het haar er niet hetzelfde uitzien, wijzigt u de helling en grootte.

Stap 8

Selecteer alle strenglagen en voeg ze samen met de Ctrl + E-toetsen. Om ervoor te zorgen dat het getekende haar niet in kleur verschilt van het kapsel op de foto, schildert u het met een verloopkaart. Om dit te doen, past u de optie Verloopkaart uit de groep Aanpassingen van het menu Afbeelding toe op de samengevoegde laag. Klik op de kleurenbalk die opent en pas de overgang aan van de donkerste tint die in het haar op de foto te vinden is naar de lichtste. Als uw kapsel veel verschillende kleuren heeft, plaatst u hun markeringen in het midden van het verloop door onder de aangepaste balk te klikken.

Stap 9

Gebruik de optie Opslaan als van het menu Bestand om de resulterende afbeelding op te slaan in een bestand dat een andere naam heeft dan de originele afbeelding.

Aanbevolen: