Hoe Een Harde Schijf Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Harde Schijf Te Verbergen
Hoe Een Harde Schijf Te Verbergen

Video: Hoe Een Harde Schijf Te Verbergen

Video: Hoe Een Harde Schijf Te Verbergen
Video: How To Fix 100% Disk Usage in Windows 10 2024, Mei
Anonim

De computer wordt tegenwoordig niet alleen een soort amusement, maar ook een hulpmiddel in het werk, dus de grap en nieuwsgierigheid van kinderen kan soms een van de problemen zijn die moeilijk op te lossen zijn. Het gaat over het per ongeluk verwijderen van bestanden of mappen die u nodig hebt.

Hoe een harde schijf te verbergen
Hoe een harde schijf te verbergen

Noodzakelijk

XP Tweaker en Tweak UI-software

instructies:

Stap 1

Wanneer de hoeveelheid informatie waarmee u werkt enkele minimumwaarden overschrijdt, kunt u een partitie toewijzen op de harde schijf of de schijf zelf. Deze gegevens kunnen niet alleen worden verborgen voor nieuwsgierige blikken, maar ook de toegang worden ontzegd. Het belangrijkste in deze business is om jezelf niet te vergeten hoe je de schijfpartities hebt verborgen.

Stap 2

Om de harde schijf volledig te verbergen voor Explorer (My Computer), moet u de Tweak UI-software downloaden. Dit programma wordt gratis verspreid en is vrij beschikbaar. Volg deze stappen na het downloaden en installeren op uw computer:

- in het geopende programmavenster selecteert u Deze computer - Schijven. Alle schijven van de computer worden voor je weergegeven. Hier kunt u de schijven die u nodig hebt markeren of demarkeren.

- om een harde schijf of een partitie te verbergen, deselecteert u het item tegenover de schijf die u alleen voor persoonlijk gebruik wilt zien. Klik OK.

Ga naar het venster "Verkenner" om de functionaliteit van de functie voor het verbergen van schijven van het programma te controleren. U vindt de schijf die u zoekt niet, maar is gewoon onzichtbaar. Om de inhoud van deze schijf weer te geven, voert u de naam van deze schijf in de adresbalk in.

Een harde schijf verbergen
Een harde schijf verbergen

Stap 3

Als deze methode om schijfpartities te verbergen niet bij u past, zal het hulpprogramma XP Tweaker u helpen. Start het op. Zoek het tabblad "Bescherming" - "Verkenner". Vink de vakjes aan voor de stations waartoe u de toegang wilt blokkeren. Klik op "Toepassen" en start "Explorer" - de gemarkeerde stations zijn niet langer beschikbaar.

Aanbevolen: