Meerdere Avi-bestanden Samenvoegen

Inhoudsopgave:

Meerdere Avi-bestanden Samenvoegen
Meerdere Avi-bestanden Samenvoegen

Video: Meerdere Avi-bestanden Samenvoegen

Video: Meerdere Avi-bestanden Samenvoegen
Video: Meerdere bestanden samenvoegen naar één PDF 2024, Mei
Anonim

Om je eigen videoclips te maken, moet je vaak meerdere bestanden combineren tot één geheel. Hiervoor is het gebruikelijk om verschillende programma's te gebruiken, die elk hun eigen voordelen hebben.

Meerdere avi-bestanden samenvoegen
Meerdere avi-bestanden samenvoegen

Noodzakelijk

  • - Moive Maker 2.6;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Als je geen video van hoge kwaliteit nodig hebt, gebruik dan het gratis Movie Maker-hulpprogramma. Voor Windows-besturingssystemen die na XP uitkwamen, raden we aan om Movie Maker 2.6 te gebruiken. Het wordt gratis verspreid, dus u zult geen moeite hebben om het te vinden. Download dit hulpprogramma. Start uw computer opnieuw op nadat u eerst de toepassing hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Open Movie Maker en open het menu Bestand. Selecteer "Toevoegen" en selecteer het gewenste avi-bestand. Herhaal deze handeling om meer videoclips aan de lijst toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop onder in het menu en selecteer Renderbalk weergeven.

Stap 3

Verplaats nu alle videobestanden één voor één naar de onderkant van het menu. Zet ze in de gewenste volgorde. Als u een geleidelijke verandering in de afbeelding wilt bereiken, schuif dan elk bestand iets naar links. Breng het gewenste fragment naar het vorige.

Stap 4

Open na het voorbereiden van de fragmenten het menu "Bestand" opnieuw en selecteer het item "Opslaan als". Vink in het geopende venster het vakje aan naast de optie 'Beste videokwaliteit leveren'. Voer een bestandsnaam in en selecteer het formaat dat aan de uiteindelijke video moet worden toegewezen. Klik op de knop "Opslaan" en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 5

Als je je video in hoge kwaliteit wilt opslaan of extra effecten wilt gebruiken bij het maken van een video, gebruik dan het programma Adobe Premier. Het principe van het werken met dit hulpprogramma is vergelijkbaar met dat van Movie Maker. Open na het voorbereiden van de fragmenten het menu "Effecten" en selecteer het gewenste item.

Stap 6

Kies de regio waarop u het geselecteerde effect wilt toepassen. Verwerk de andere video-elementen op dezelfde manier. Selecteer bij het opslaan van het bestand het type avi (mpeg4) en vink het vakje naast Hoge kwaliteit aan.

Aanbevolen: