Twee Videobestanden Samenvoegen

Inhoudsopgave:

Twee Videobestanden Samenvoegen
Twee Videobestanden Samenvoegen

Video: Twee Videobestanden Samenvoegen

Video: Twee Videobestanden Samenvoegen
Video: How to Merge Multiple Video Clips with VLC player 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om meerdere videobestanden met elkaar te combineren, een gedownloade film blijkt bijvoorbeeld in meerdere delen te zijn opgesplitst, of je moet een video maken met veel fragmenten. Om videobestanden aan te sluiten, worden speciale programma's gebruikt - video-editors, overweeg om met een van dergelijke programma's te werken - VirtualDub.

Twee videobestanden samenvoegen
Twee videobestanden samenvoegen

instructies:

Stap 1

Om meerdere videobestanden te combineren met VirtualDub, is het noodzakelijk dat de bestanden dezelfde fps hebben, d.w.z. hetzelfde aantal frames per seconde, als dit niet het geval is, moet deze indicator eerst in alle bestanden worden uitgelijnd.

Stel dat er meerdere bestanden zijn met dezelfde fps, bijvoorbeeld verkregen bij het opnemen van een video.

Stap 2

Start het VirtualDub-programma en open de eerste van de bestanden die erin moeten worden samengevoegd, met dit bestand begint de film.

Stap 3

Selecteer in het menu Bestand de optie AVI-segment toevoegen, in het geopende venster selecteert u het volgende bestand, dit wordt aan het einde van het vorige toegevoegd. Voeg op deze manier alle fragmenten van de toekomstige video toe en let op de noodzakelijke volgorde.

Stap 4

Selecteer in het menu Bestand de optie Opslaan als AVI en sla de resulterende film op.

Aanbevolen: