Iso-afbeeldingen Samenvoegen

Inhoudsopgave:

Iso-afbeeldingen Samenvoegen
Iso-afbeeldingen Samenvoegen

Video: Iso-afbeeldingen Samenvoegen

Video: Iso-afbeeldingen Samenvoegen
Video: Samenvatting Les: afbeeldingen en vormen groeperen 2024, April
Anonim

Veel gebruikers gebruiken vrij vaak schijfkopieën. Om het werk met deze bestanden te vereenvoudigen, moet u hun inhoud kunnen wijzigen en verschillende ISO-afbeeldingen kunnen combineren tot één geheel.

Iso-afbeeldingen samenvoegen
Iso-afbeeldingen samenvoegen

Noodzakelijk

  • - Totale bevelhebber;
  • - 7z;
  • - Nero.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende veelgebruikte methoden voor het samenvoegen van de inhoud van ISO-bestanden. In het eerste geval heeft u het programma Total Commander nodig. U kunt elke beschikbare archiver gebruiken, maar dit zal het proces van gegevensoverdracht aanzienlijk bemoeilijken. Installeer de huidige versie van Total Commander en voer deze uit.

Stap 2

Open de inhoud van de ISO-images met dit hulpprogramma. In dit geval moet u verschillende bestanden openen in het linker- en rechtermenu. Maak nu een aparte map in de hoofdmap van een van de ISO-images. Selecteer alle bestanden en mappen van een andere afbeelding door op de toetsencombinatie Ctrl en A te drukken. Als u niet alle gegevens hoeft te kopiëren, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en selecteert u de benodigde bestanden met de linkermuisknop.

Stap 3

Druk op de F5-toets en bevestig het begin van het kopiëren van informatie. Nadat dit proces is voltooid, worden alle gemarkeerde bestanden toegevoegd aan een andere ISO-schijfkopie. Selecteer de gewenste bestanden en druk op Ctrl en C (kopiëren). Open de inhoud van de tweede ISO en druk op Ctrl en V (plakken).

Stap 4

Als u de gecombineerde afbeelding onmiddellijk op schijf moet branden, gebruikt u het Nero-programma. Voer het uit en selecteer DVD-Rom (ISO). Klik op de knop "Branden" en breng beide ISO-bestanden over naar het linkervenster van het programma.

Stap 5

Selecteer de brandopties voor de nieuwe dvd door de optimale snelheid in te stellen en de opties te activeren. Druk op de knop "Branden" en wacht tot het einde van deze procedure. Nadat het programma is voltooid, ontvangt u een dvd met de informatie van beide ISO-images. Meestal wordt deze methode gebruikt om meerdere cd's te combineren tot één dvd-medium.

Aanbevolen: