Handtekeningen Bijwerken

Inhoudsopgave:

Handtekeningen Bijwerken
Handtekeningen Bijwerken

Video: Handtekeningen Bijwerken

Video: Handtekeningen Bijwerken
Video: Gelnagels bijwerken 2024, April
Anonim

Het bijwerken van de softwarehandtekeningen van elk antivirusprogramma is een essentieel proces. NOD32 antivirus is geen uitzondering. Het is een effectief hulpmiddel om computervirussen te bestrijden, maar zonder de handtekeningen bij te werken, wordt de bescherming van het programma verzwakt, aangezien het aantal verschillende virussen elke dag toeneemt.

Handtekeningen bijwerken
Handtekeningen bijwerken

Noodzakelijk

  • - computer
  • - NOD32-antivirus
  • - USB-stick met updatepakket
  • - Internet toegang
  • - serveradres bijwerken
  • - computervaardigheden op instapniveau.

instructies:

Stap 1

Als het internet is aangesloten en het NOD32-programma beschikbaar is, worden de handtekeningdatabases automatisch bijgewerkt (vanwege de verbinding met de updateserver). Als er geen internetverbinding is, kunnen de handtekeningdatabases handmatig worden bijgewerkt. Om dit te doen, opent u het programmamenu door met de linkermuisknop op het programmapictogram te dubbelklikken (deze bevindt zich op de werkbalk bij de klok). Of ga naar het programma via het menu "Start" door op de regel "Programma's" te klikken, voer vervolgens het NOD32-programma in en ga naar het NOD32-menu.

Stap 2

In het venster dat aan de linkerkant verschijnt, gaat u naar het menu "Instellingen". In dit geval moet de weergave van het menu in de uitgebreide modus staan. Klik in het geopende instellingenvenster op de regel "De volledige boom met geavanceerde parameters invoeren". Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 3

Zoek in de lijst aan de linkerkant de regel "Update" en klik erop met de linkermuisknop. Klik in de regel "Updateserver" op de knop "Wijzigen" en voeg het adres van de updateserver toe. Als het updatepakket zich op een USB-flashstation bevindt, kopieer het dan naar uw computer en schrijf in deze regel het pad naar deze map, klik op de knop "Toevoegen". Door op de knop "OK" te klikken, activeert u de updateserver.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op de regel "database met viruskenmerken bijwerken". De handtekeningdatabases worden bijgewerkt. Wanneer de update is voltooid, verschijnt er een bericht dat de database met viruskenmerken is bijgewerkt.

Aanbevolen: