Wat Is "bijwerken"

Inhoudsopgave:

Wat Is "bijwerken"
Wat Is "bijwerken"

Video: Wat Is "bijwerken"

Video: SCHEUREN IN PLAFOND REPAREREN ~ simpel trucje! 2022, December
Anonim

Het woord "update" is afgeleid van het Engelse update en betekent "update" ("update"). Het concept is universeel, maar wordt het meest gebruikt in de computeromgeving om te verwijzen naar software-updateprocessen.

Wat
Wat

Software-update

Een update in de software-omgeving is een update naar de versie van de huidige software. In dit geval kan het concept zowel verwijzen naar computerapplicaties als naar mobiele apparaten. De term "update" kan worden toegepast op het proces van het bijwerken van het besturingssysteem of de firmware (op mobiele platforms). In de regel kan een update via het programma zelf worden uitgevoerd via het juiste menu-item of gedeelte van het systeem. Elke ontwikkelaar die zijn softwareproduct ondersteunt, brengt regelmatig nieuwe updates uit om de stabiliteit van het programma te behouden, opkomende tekortkomingen te verhelpen en nieuwe functies toe te voegen om de gebruiker te behouden en de applicatie zelf te verbeteren.

het internet

Een update op internet betekent het bijwerken van de gegevens die door een zoekmachine (zoekmachine) zijn ontvangen. Het bijwerken van de gegevens gebeurt door de webpagina opnieuw te scannen en de lijst met links op de site te wijzigen. Deze links worden weergegeven op de resultatenpagina op het moment dat de gebruiker de zoekopdracht gebruikt. Na de update verschijnen er ook nieuwe pagina's in de zoekmachines. Het concept "update" kan zowel worden gebruikt met betrekking tot de lay-out van de pagina en links als met betrekking tot het bijwerken van afzonderlijke elementen van de site (favicon-pictogrammen, sitedomein, positie van de pagina ten opzichte van andere sites in de zoekresultaten).

andere betekenissen

De update-knop ("Refresh") wordt veel gebruikt in programma's zoals internetbrowsers en mediaspelers. Ze zijn bedoeld om de weergegeven pagina of bibliotheek te vernieuwen en opnieuw te scannen. Vaak wordt deze knop in internetbrowsers gebruikt om een ​​webpagina waarop een fout is opgetreden in de weergave van informatie opnieuw te laden.

De UPDATE-instructie wordt gebruikt in de SQL-querytaal om vermeldingen in specifieke kolommen van een gegevenstabel bij te werken. UPDATE stelt u in staat om de wijzigingen in de tabel bij te werken om de nodige informatie in de database in te voeren.

Het concept van "update" (patch) wordt veel gebruikt in games om de gamebestanden bij te werken en te wijzigen. Een update lost meestal fouten op die tijdens het spel optreden. Meestal worden patches uitgebracht voor online games, die niet altijd stabiel werken en constante updates of aanpassingen nodig hebben. Updates verbeteren de prestaties en bruikbaarheid.

Populair per onderwerp