Kaspersky-handtekeningen Bijwerken

Inhoudsopgave:

Kaspersky-handtekeningen Bijwerken
Kaspersky-handtekeningen Bijwerken

Video: Kaspersky-handtekeningen Bijwerken

Video: Kaspersky-handtekeningen Bijwerken
Video: Kaspersky Internet Security 2019: PC Optimization (in Russian) 2024, Mei
Anonim

Elk antivirusprogramma moet regelmatig worden bijgewerkt om uw computer betrouwbaar te beschermen tegen malware en om naar behoren te functioneren. Als u een gelicentieerde versie heeft, liggen de updates op schema. Maar dit is op voorwaarde dat je toegang hebt tot internet.

Kaspersky-handtekeningen bijwerken
Kaspersky-handtekeningen bijwerken

instructies:

Stap 1

Als u niet verbonden bent met internet, worden er geen updates ontvangen. Na verloop van tijd ontvangt u een bericht van de antivirussoftware op uw pc dat de dreigingshandtekeningen verouderd zijn en dat uw computer niet langer beschermd is. Tegelijkertijd kunnen verschillende kwaadaardige programma's binnendringen, die automatisch via internet worden verspreid, evenals informatiedragers.

Stap 2

Wat moet er gedaan worden? Werk voor elk antivirusprogramma, inclusief Kaspersky, eerst de dreigingshandtekeningen bij. Verbind hiervoor uw computer met internet. Open het hoofdvenster van Kaspersky. Dit kan op twee manieren. Als u een programmapictogram op uw bureaublad hebt geïnstalleerd, dubbelklikt u erop. Of open uw antivirusprogramma vanuit het startmenu.

Stap 3

Wanneer het hoofdvenster open is, zoek je het tabblad "Service" aan de linkerkant en daarin de opdracht "Bedreigingshandtekeningen bijwerken". Voer deze opdracht uit door erop te klikken met de linkermuisknop. Het updatevenster wordt geopend. De groene balk geeft aan hoeveel updates er zijn gedownload. Wanneer de handtekeningen volledig zijn vernieuwd, is deze balk vol. Je hoeft alleen maar de beveiliging aan te zetten.

Stap 4

Als de handtekeningupdate om welke reden dan ook niet is uitgevoerd, ga dan naar de officiële website van Kaspersky Lab. Op de site bieden specialisten database-updates aan voor verschillende versies van het antivirusprogramma in zip-archieven. Download zo'n archief voor jouw versie en installeer de database op je computer. Onthoud dat om de database te openen, WinZIP of WinRAR archiver moet zijn geïnstalleerd. Dergelijke software wordt niet standaard meegeleverd met het besturingssysteem, dus u moet deze zelf installeren.

Aanbevolen: