Hoe De Toetsen Te Scoren

Inhoudsopgave:

Hoe De Toetsen Te Scoren
Hoe De Toetsen Te Scoren

Video: Hoe De Toetsen Te Scoren

Video: Hoe De Toetsen Te Scoren
Video: Een toets maken met Google Formulieren 2024, Mei
Anonim

Het invoeren van toegangssleutels in de ontvanger wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal hulpprogramma in het servicemenu. Het is vaak afwezig bij de meeste apparatuurmodellen, maar het is eenvoudig om het zelf te installeren.

Hoe de toetsen te scoren
Hoe de toetsen te scoren

Noodzakelijk

  • - firmwareprogramma;
  • - verwijderbare opslag;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Gebruik het emulatorprogramma en de afstandsbediening om de sleutels in de satellietontvanger te steken om gecodeerde zenders te bekijken. Voor sommige apparaatmodellen zijn geen aanvullende softwarewijzigingen nodig. Om te controleren op de aanwezigheid van een emulator in uw ontvanger, zoekt u deze op in het servicemenu. Als het er niet is, voert u een flashing van het apparaat uit met behulp van een van de methoden die voor u beschikbaar zijn.

Stap 2

Download de nieuwste stabiele firmwareversie voor uw ontvangermodel, voer de software-update uit via een verwijderbaar opslagapparaat of via een verbinding met een computer, start deze vervolgens opnieuw op en open de emulator met de knoppen op de afstandsbediening. Let bij het kiezen van een programma vooral op de stabiliteit van de versie en niet op de releasedatum. Het is ook handig om de beoordelingen te lezen van gebruikers die het systeem eerder met dit hulpprogramma hebben bijgewerkt.

Stap 3

Zoek op internet naar sleutels voor gecodeerde kanalen, wat u kunt doen op thematische sites en forums door de naam van het sleuteltype in de zoekmachine in te voeren. Houd er rekening mee dat veel aanbieders van satelliet-tv al lang rekening hebben gehouden met dit soort ongeoorloofde kijktoegang, dus de sleutels kunnen vrij vaak worden gewijzigd. Het enige dat je in dit geval kan helpen is een ontvanger met een emulator die de werkende toetsen bijwerkt, maar ook deze methode is onbetrouwbaar.

Stap 4

Als u en de aanbieder een contract zijn aangegaan voor het tegen betaling bekijken van satelliet-tv-zenders, betaal dan voor de vereiste periode waarin u de gecodeerde zenders gaat bekijken. Dit is de meest betrouwbare en onder andere de enige volledig legale manier om gecodeerde zenders te bekijken.

Stap 5

Let ook op de aanwezigheid van een deelfunctie in uw apparatuur voor het bekijken van zenders van één kaart op meerdere apparaten.

Aanbevolen: