Hoe Toetsen Op Het Toetsenbord In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Toetsen Op Het Toetsenbord In Te Voegen
Hoe Toetsen Op Het Toetsenbord In Te Voegen

Video: Hoe Toetsen Op Het Toetsenbord In Te Voegen

Video: Hoe Toetsen Op Het Toetsenbord In Te Voegen
Video: Frans - uitleg toetsenbord 2024, Maart
Anonim

Elk toetsenbord is een nogal delicaat en gevoelig apparaat. En het is bij haar dat allerlei soorten problemen het vaakst voorkomen - ingesloten vuil- en stofdeeltjes, kruimels, haren van huisdieren, as van sigaretten en gemorste vloeistof - al deze factoren leiden vaak tot het kapot gaan van het toetsenbord. De relatief kwetsbare toetsen zijn vaak niet bestand tegen "vergaderingen" met kleine kinderen, huisdieren of bijzonder krachtige stofzuigers en vallen er gewoon af. Maar het oplossen van dit probleem is niet zo moeilijk.

Hoe toetsen op het toetsenbord in te voegen
Hoe toetsen op het toetsenbord in te voegen

Noodzakelijk

naald

instructies:

Stap 1

Onderzoek de sleutel en bepaal de positie van het slot. Aan de achterkant van de sleutel bevinden zich twee soorten bevestigingen. Dit zijn twee grendels en twee groeven voor de "oren" van de grendel. Dit slot bevestigt de toetsenklep aan het toetsenbord. De grendel bestaat uit twee delen die in het midden met een scharnier zijn verbonden. Als de houder in de sleutel blijft zitten, moet u deze daar verwijderen. Alleen dan kan de sleutel opnieuw worden geïnstalleerd. Om de houder te verwijderen, neemt u de sleutel, maakt u de vergrendeling aan één kant van de sleutel los en trekt u de "antennes" van de houder aan de andere kant uit de groeven.

Stap 2

Denk aan het toetsenbord Het toetsenbord heeft drie pinnen die de toetsen vasthouden. Zorg ervoor dat ze niet gebogen zijn. Als u ziet dat de pinnen vervormd zijn, buig ze dan voorzichtig in de juiste positie. Gebruik niet te veel kracht als: de pinnen zijn gemaakt van aluminium en kunnen breken.

Stap 3

Plaats de grendel terug op het toetsenbord, plaats hiervoor de houder onder het grote pincontact en schuif de grendel met lichte druk op de twee kleine contacten.

Stap 4

Pak de sleutel en steek de lipjes op de vergrendeling in de groeven op de toetsenklep. Zorg ervoor dat de vergrendeling in de groeven klikt en druk de toetsenklep lichtjes tegen het toetsenbord. Als u een lichte klik hoort, controleer dan of de sleutel op zijn plaats zit.

Stap 5

Grote toetsen zijn, naast de kunststof houder, uitgerust met een balanceerhendel, die dient voor een gelijkmatige druk. Er zijn twee extra "oren" om deze hendel op het toetsenbord vast te zetten. Om een grote sleutel te installeren, moet u eerst de uiteinden van de hendel in de "oren" brengen, vervolgens de onderste "antennes" van de vergrendeling in de groeven brengen en licht op de knop drukken.

Aanbevolen: