Extra Kaarten Installeren In Garmin

Inhoudsopgave:

Extra Kaarten Installeren In Garmin
Extra Kaarten Installeren In Garmin

Video: Extra Kaarten Installeren In Garmin

Video: garmin express en mapinstall: kaarten updaten 2022, December
Anonim

Garmin-navigators worden verkocht met een vooraf geïnstalleerde set kaarten. Het is echter mogelijk dat ze niet altijd voldoen aan de eisen van de consument, of dat bepaalde gebieden er niet zijn. In dit opzicht wordt het noodzakelijk om extra kaarten te installeren.

Extra kaarten installeren in Garmin
Extra kaarten installeren in Garmin

instructies:

Stap 1

Ga naar de Garmin-website op http://www.garmin.com/. Ga naar het kaartgedeelte en open het item "Gratis update". Hier kunt u de MapChecker-software downloaden, die op uw computer is geïnstalleerd en wordt gebruikt om nieuwe Garmin-kaarten te zoeken en te downloaden. Sluit daarna de navigator aan op uw computer en installeer er nieuwe extra kaarten op met behulp van deze applicatie.

Stap 2

Gebruik MapSource, ook beschikbaar als download van de Garmin-website. Het is ontworpen om extra kaarten te installeren die vrij beschikbaar zijn en helemaal gratis zijn. Download het programma. Pak het archief uit en voer het bestand msmain.msi uit, open vervolgens het bestand setup.exe om de toepassing te installeren.

Stap 3

Zoek op internet naar kaarten die u op uw Garmin-navigator wilt installeren. Download ze naar uw computer en pak ze uit in een aparte map. Voer het installatiebestand uit voor elk van de gedownloade kaarten.

Stap 4

Sluit uw navigator aan op uw computer en start MapSource. Open het menu "Systeemwerkset" en ga naar "Kaartproducten beheren". Links in het venster verschijnt een lijst met gedownloade extra kaarten.

Stap 5

Selecteer degene die u in de navigator wilt plaatsen. Klik hiervoor op het rechthoekpictogram op de programmawerkbalk en op de gemarkeerde kaart. Klik vervolgens op de knop "Installeren". Herhaal deze procedure met de rest van de extra kaarten.

Stap 6

Download extra kaarten rechtstreeks naar uw Garmin-apparaat in de map Map. Dit kan met de 1xxx-versie van het Nuvi-apparaat. Sluit uw navigator aan op uw computer en open de bijbehorende map. Download kaarten van internet met de img-extensie. Hernoem ze naar gmapsupp.img en voeg een nummer toe aan de naam. Nieuwe bestanden zien er bijvoorbeeld uit als gmapsupp1.img, gmapsupp2.img, enzovoort. Start uw navigator opnieuw en controleer of de kaarten correct werken.

Populair per onderwerp