Hoe Igo 8-kaarten Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Igo 8-kaarten Te Installeren
Hoe Igo 8-kaarten Te Installeren

Video: Hoe Igo 8-kaarten Te Installeren

Video: Hoe Igo 8-kaarten Te Installeren
Video: How To Install And Update IGo Primo Maps On SD Card? 2024, April
Anonim

Navigatieprogramma Igo versie 8 kan meedingen naar de titel van het beste programma voor 3D-navigatie, aangezien de belangrijkste innovatie van dit programma de aanwezigheid is van een driedimensionaal beeld van het terrein, gebouwen en verschillende objecten.

Hoe igo 8-kaarten te installeren
Hoe igo 8-kaarten te installeren

instructies:

Stap 1

Kaarten voor Igo bestaan uit vele elementen, en om alle benodigde objecten zichtbaar te maken op de kaart, moeten ze ook in de programmamappen worden geladen. Download navigatiekaarten en gerelateerde objecten, waarbij u zich richt op de exacte versie van de Igo-software die op uw navigator of PDA is geïnstalleerd. Kaarten voor andere versies worden niet weergegeven en het programma stopt met werken.

Stap 2

Kopieer de gedownloade bestanden naar de mappen van het Igo-programma. Kaarten moeten in de inhoudsmap worden geplaatst, de submap van de kaart; poi-objecten - in de poi-map met dezelfde naam. Voor 3D-oriëntatiepunten en 3D-oppervlakken moet de gebouwenmap worden gemaakt als deze nog niet eerder is gemaakt.

Stap 3

Dem-extensiebestanden met informatie over het kaartlandschap moeten in de dem-map worden geplaatst, bestanden die de locatie van camera's aangeven - in de flitspaalmap. Misschien wil je talen of extra stemmen voor het programma toevoegen - plaats ze respectievelijk in de lang- en stemmappen. Met één klik door mappen bladeren. Er is ook een ingebouwde zoekfunctie voor bestanden.

Stap 4

Download het programma en controleer op toegevoegde items. Als de elementen van de kaart (zoals camera's of gebouwen) niet zichtbaar zijn, ga dan naar de programma-instellingen en markeer de noodzakelijke elementen voor weergave. U kunt zelf de interface van de software kiezen.

Stap 5

Als het programma vastloopt tijdens het laden van de kaart, is het mogelijk dat je de kaarten voor de verkeerde versie van Igo hebt gedownload. Het gebeurt dat het programma vastloopt vanwege één bestand - een "kapot" bestand identificeren kan alleen met brute kracht. In dit geval moet u op internet zoeken naar andere versies van de kaarten. In de regel zijn er speciale portals op het netwerk die aan dit onderwerp zijn gewijd, dus u kunt een vraag stellen aan specialisten op dergelijke sites en zij zullen u links naar de benodigde kaarten geven.

Aanbevolen: