Hoe Het Toetsenbord Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Te Vervangen?
Hoe Het Toetsenbord Te Vervangen?

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Vervangen?

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Vervangen?
Video: De instructie hoe de toets op de laptop te vervangen opzetten reparen DELL 17R 3750 N7110 L702X 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat wordt elk elektronisch apparaat onbruikbaar. In dergelijke gevallen wordt de kwestie van het vervangen ervan relevant. Wanneer u van plan bent uw toetsenbord te vervangen, zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden om het juiste apparaat voor u te vinden.

Hoe het toetsenbord te vervangen?
Hoe het toetsenbord te vervangen?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat u van het toetsenbord wilt halen. Moderne apparaatmodellen kunnen veel add-ons bevatten voor eenvoudig internetten, snelle controle van multimediabestanden, evenals een aantal door de gebruiker configureerbare toetsen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook twee soorten producten: draadloze toetsenborden en toetsenborden die met een snoer op een computer worden aangesloten.

Stap 2

Toetsenbord selectie. Als je meestal alleen achter de computer werkt, zoek dan naar toetsenborden met een kleine stap. Het is best handig om erop af te drukken, wat vooral handig zal zijn voor mensen met gespecialiseerde specialisaties. Gebruik je je computer meer voor entertainment, dan zal het toetsenbord bij je passen, dat zal worden uitgerust met veel extra toetsen. We raden u aan uw aandacht te richten op draadloze modellen. Ze zijn praktisch in gebruik en stellen u in staat om op een computer te werken op een afstand van maximaal 25 meter (vooral belangrijk voor conferenties). En de banale afwezigheid van draden geeft het product veel aantrekkelijkheid en voordelen.

Stap 3

Als je voor jezelf een draadloos toetsenbord hebt gekozen, moet je het op de een of andere manier aansluiten. Dit gebeurt als volgt. Bij het product wordt een schijf met software meegeleverd, evenals een USB-ontvanger die uw acties naar het systeem verzendt. Installeer de driver voor het toetsenbord vanaf de schijf en steek de ontvanger in een vrije USB-poort. Na identificatie van het toestel kun je het toetsenbord naar hartelust gebruiken. We raden u aan om een paar nieuwe batterijen in reserve te houden.

Aanbevolen: