Een Geluidskaart Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Geluidskaart Verwijderen
Een Geluidskaart Verwijderen

Video: Een Geluidskaart Verwijderen

Video: Een Geluidskaart Verwijderen
Video: Verwijderen van opgehoopte kalk, zeep en vet. 2024, Mei
Anonim

In het geval dat een van de onderdelen van de computer niet meer werkt of slecht werkt, is het beter om deze te vervangen. Hiervoor moet je verschillende apparatuur goed kunnen loskoppelen en installeren.

Een geluidskaart verwijderen
Een geluidskaart verwijderen

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder de kap van de systeemeenheid nadat u de computer hebt uitgeschakeld. Onderzoek de aangesloten apparatuur. Geluidskaarten zijn onderverdeeld in twee typen: geïntegreerd en extern. Besluit je het eerste type geluidskaart te verwijderen, dan kun je dit beter niet doen, omdat je het moederbord kunt beschadigen.

Stap 2

Geluidskaarten worden meestal aangesloten op PCI Express-slots. Ze hebben geen extra zekeringen om te voorkomen dat het apparaat per ongeluk wordt uitgeschakeld. Om een externe geluidskaart los te koppelen, koppelt u deze eenvoudigweg los van de sleuf, nadat u eerst alle kabels ervan hebt losgekoppeld.

Stap 3

Sluit een nieuwe geluidskaart aan op de vrije sleuf. Als je een PCI-geluidskaart hebt, maak dan deze verbinding.

Stap 4

Sluit de systeemeenheid en zet de computer aan. Bezoek de officiële website van de fabrikant van de nieuwe geluidskaart en download de software om dit apparaat vanaf daar te bedienen. Installeer het gedownloade programma.

Stap 5

Als dit niet mogelijk is, gebruik dan de driverinstallatiemanager. Driverpack-oplossing downloaden. Voer de gedownloade toepassing uit door het bestand DriverPackSolution.exe te openen.

Stap 6

Ga naar het menu "Drivers". Dit menu toont niet-geïnstalleerde of verouderde stuurprogramma's voor specifieke apparaten. Markeer de stuurprogrammapakketten die u wilt installeren (bijwerken) en klik op de knop "Installeren".

Stap 7

Activeer de volgende programma-items om problemen tijdens de installatie van stuurprogramma's te voorkomen: "Stille installatie", "Niet-ondertekende stuurprogramma's installeren", "Expertmodus". Start uw computer opnieuw op nadat de installatie van het stuurprogramma is voltooid.

Stap 8

Open Apparaatbeheer en controleer of de nieuwe geluidskaart goed werkt. Controleer op geluid.

Aanbevolen: