Hoe Maak Je Een USB-modem Opnieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een USB-modem Opnieuw?
Hoe Maak Je Een USB-modem Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een USB-modem Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een USB-modem Opnieuw?
Video: Как подключить ПК к интернету через USB модем телефона Android IOS 2024, Mei
Anonim

Als u besluit de ontvangst van het signaal door de modem te verbeteren door er een extra antenne op aan te sluiten, dan heeft u blijkbaar al een staartadapter aan de modem gesoldeerd, waarvan de aderen in de regel kunnen losraken en breken uit. De oplossing hier is om de USB-modem opnieuw te bewerken door deze aan een extra behuizing te bevestigen.

Hoe maak je een USB-modem opnieuw?
Hoe maak je een USB-modem opnieuw?

instructies:

Stap 1

Demonteer de behuizing. Draai hiervoor de kleine zelftappende schroeven aan de uiteinden van de modembehuizing los, verwijder vervolgens de plastic pluggen op het centrale aluminium deel van de behuizing en verwijder het bord met de USB-connector. Dit bord bevindt zich tussen de twee stukken van de grote plug. En om de plug te demonteren, draait u de kleine parker los die in de uitsparing aan het uiteinde van de plug is geschroefd.

Stap 2

Probeer een modem en een USB-verlengkabel. Nadat je het bord hebt verwijderd, komen er twee gaten vrij in de dummy plug, waarvan er één onder de LED gaat en de andere dient om de USB-kabel vast te maken. Omdat de diameter van het gat voor de LED iets kleiner is dan de diameter van de draad van onze USB-verlengkabel, zal de draad er perfect in worden gefixeerd en zal niet worden afgeklemd. Sluit de USB-verlengkabel aan op de modem en monteer daarmee de halfopen stekker.

Stap 3

Verkort de modem staart-adapter zodat de staart connector uitsteekt voorbij de kleine stekker. Nadat u de staart hebt ingekort, markeert u het gat voor de staartconnector op de eindkap en boort u het gat. Bij het boren de boordiameter geleidelijk vergroten: eerst 4 mm, dan 5, 8 en 9 mm.

Stap 4

De diameter van de staartconnector is groter dan 9 mm, en zodat de connector niet vrij bungelt, boor een gat met een boor van 10 mm en zet deze vervolgens vast met een moer. Er is ook nog een andere mogelijkheid: verwerk het gat na het boren met een vijl van 9 mm, neem een soortgelijke connector en knip daarmee een draad in het plastic, waarbij je de connector meerdere keren heen en weer beweegt. De tweede optie heeft de voorkeur, omdat de moer een deel van de connectorlengte in beslag neemt.

Stap 5

Draai alle montageschroeven op hun plaats vast.

Aanbevolen: