Hoe Maak Je Een USB-kabel Opnieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een USB-kabel Opnieuw?
Hoe Maak Je Een USB-kabel Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een USB-kabel Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een USB-kabel Opnieuw?
Video: ✔ App hoe te maken van een USB-BRANDER op hout met uw eigen handen voor uw huis! 2024, Mei
Anonim

Het zelf thuis wijzigen van de USB-kabel gebeurt uitsluitend op eigen risico en risico van de gebruiker, aangezien dit een taak is voor mensen met een bepaalde speciale kennis van radiotechniek. Dit is vaak nodig bij het nabewerken van kabels die niet bedoeld zijn om te flashen, bijvoorbeeld Chinese telefoons.

Hoe maak je een USB-kabel opnieuw?
Hoe maak je een USB-kabel opnieuw?

Noodzakelijk

  • - extra USB-kabel;
  • - tester;
  • - kabel op de PL-2303 microschakeling.

instructies:

Stap 1

Koop een extra USB-kabel om direct in het proces te gebruiken. Koop nog een extra kabel van het Profilic-type op de PL-2303-microschakeling of vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat draden zonder ouderwetse IC's niet werken.

Stap 2

Zoek de pinout van de kabel (de contacten). Meestal is dergelijke informatie gemakkelijk te vinden op internet, met name op de sites gsmforum.ru of unlockers.ru. Als je het circuit dat je nodig hebt niet hebt gevonden, is er een die je zelf hebt gemaakt.

Stap 3

Zet je telefoon uit, plaats een volledig opgeladen batterij. Maak een pinout die bij uw specifieke apparaatmodel past, hier moet u een tester, ohmmeter of voltmeter gebruiken.

Stap 4

Zoek GND. Wijzig in de tester de modus om de weerstand te bepalen (mag niet hoger zijn dan 2000 kOhm) op de min van de batterijconnector in de telefoon en beweeg het andere uiteinde over de contacten van uw kabel waar de meterstanden op 0 staan - dit zal ben Gnd. Het is ook gemakkelijk te vinden door de connector op de kabel die op het mobiele apparaat is aangesloten te demonteren. In dit geval zal het de zwarte draad zijn.

Stap 5

Stel op de multimetertester de modus in voor het bekijken van spanningsmetingen (DCV, 20V), dit is nodig om naar VCC te zoeken. Houd het ene uiteinde tegen GND terwijl u het andere tegelijkertijd over alle andere pinnen laat lopen. Het gebied met de hoogste batterijspanning is VCC.

Stap 6

Zet de multimeter terug in de spanningsmeetmodus, zet één contact op GND en veeg de andere over alle pinnen, telkens als je de nieuwe aanraakt, druk je op de startknop van je telefoon, maar zet je hem niet aan, maar gewoon één keer drukken.

Stap 7

Zoek de pinnen waar de spanning 2,7-2,8 V zal zijn, dit zijn RX en TX. Soldeer vervolgens GND, RX en TX op het bord. Je opnieuw ontworpen kabel is klaar en kan nu worden gebruikt om te flitsen.

Aanbevolen: