Hoe Het Register In Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register In Te Voeren?
Hoe Het Register In Te Voeren?

Video: Hoe Het Register In Te Voeren?

Video: Hoe Het Register In Te Voeren?
Video: 4 Methods to Open Registry Editor (regedit) in Windows 10 | Definite Solutions 2023, Maart
Anonim

Het Windows-register is een "plaats" die informatie opslaat over alle programma's die op een computer zijn geïnstalleerd, bestanden, documentassociaties, systeeminstellingen, persoonlijke instellingen van computergebruikers en nog veel meer. In fysieke zin wordt het register niet op een specifieke locatie opgeslagen, het is opgebouwd uit veel bestanden die zijn opgeslagen in verschillende systeemmappen. Het systeemregister is een zeer complexe structuur die zorgvuldig moet worden behandeld.

Hoe het register in te voeren?
Hoe het register in te voeren?

instructies:

Stap 1

Er zijn ten minste drie manieren om het Windows-systeemregister te openen. De eerste bestaat uit een directe stapsgewijze overgang naar een specifiek deel van het systeemmenu, dat verantwoordelijk is voor het werken met registervermeldingen. Om daar te komen, moet je naar het volgende adres gaan: Systeemstation C -> Windows-map -> System32-map. In de map die wordt geopend, moet u een bestand vinden met de naam regedit.exe of regedit32.exe. Daarna, door te dubbelklikken op de linkermuisknop, opent u het opgegeven bestand. Een programmavenster voor het bewerken van het register wordt voor u geopend.

Stap 2

De volgende manier is om het ingebouwde menu Uitvoeren te gebruiken, dat zich in de Start-balk bevindt. Om de register-editor te starten, gaat u naar het adres: "Start" -> "Alle programma's" -> "Accessoires" -> "Uitvoeren". Na het starten van het programma opent zich een klein venster voor je. Typ regedit in de regel voor het invoeren van tekst en druk op de Enter-toets. Na deze stappen wordt ook het toepassingsmenu voor het bewerken van het systeemregister voor u geopend.

Stap 3

Het belangrijkste doel van het werken met het register is om het te wissen van onnodige vermeldingen na het verwijderen van programma's. Het is vrij moeilijk om dergelijke bewerkingen handmatig uit te voeren, omdat de resterende records en sleutels verspreid zijn over verschillende takken. Om de taak te vereenvoudigen en te automatiseren, kunt u programma's gebruiken die een alternatief zijn voor de standaard Windows-registereditor. Naast de gebruikelijke functies van de register-editor, hebben ze een hele reeks hulpprogramma's waarmee u automatisch verschillende problemen kunt oplossen. Uiteindelijk stabiliseert en optimaliseert het de werking van het hele systeem. Om ze te kunnen gebruiken, moeten de programma's worden gedownload en op uw computer worden geïnstalleerd. Onder de vele aangeboden applicaties kunnen de volgende worden onderscheiden: RegRun Security Suite Gold, Reg Organizer, Abexo Registry Cleaner, Registry Mechanic en andere.

Populair per onderwerp