Hoe Het .flv-formaat Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Het .flv-formaat Te Bekijken
Hoe Het .flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Het .flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Het .flv-formaat Te Bekijken
Video: Ошибка File format not supported. Конвертируем flv в mp4 2024, Mei
Anonim

FLV is het meest voorkomende formaat waarin online video's op internet worden geplaatst. Vrijwel alle video's op sites zoals rutube en youtube worden in dit formaat geplaatst. Maar het is niet opgenomen in de standaard set codecs, en als je zo'n video probeert te openen met een speler, zul je falen.

Hoe het.flv-formaat te bekijken
Hoe het.flv-formaat te bekijken

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Download een speciaal programma voor het bekijken van video's in *.flv-formaat - Flv Player. Download hiervoor het installatiebestand van de link https://videosaver.ru/flv/FLVPlayerSetup.exe, wacht tot de download is voltooid en voer het uit. Klik in het eerste venster op "Volgende", ga in het volgende venster akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst, "Volgende".

Stap 2

Selecteer de locatie om het programma te installeren, voer in het volgende venster een naam in voor de groep snelkoppelingen voor het programma. Schakel in het volgende venster alle selectievakjes uit en klik op "Volgende". Klik in het laatste venster van de installatiewizard op Voltooien om de installatie van de flv-viewer te voltooien.

Stap 3

Start de geïnstalleerde flv-bestandsspeler, voer de opdracht "Bestand" - "Openen" uit. Selecteer het gewenste bestand van uw computer, klik op "OK". Of sleep het bestand gewoon vanuit de map naar het spelervenster. Het videobestand begint te spelen.

Stap 4

Converteer Flv naar Avi-formaat om flv-video op consumentenspeler te bekijken. Download en installeer hiervoor de gratis SUPER-software (https://www.erightsoft.net/SUPER.html). Voer het uit, geef de map op waarin u de geconverteerde video wilt opslaan.

Stap 5

Ga dan naar het menu "Instellingen", stel de volgende waarden in. In de optie Uitvoercontainer - avi-formaat. In de optie Audiocodec uitvoeren - mp3. In de Frame / Sec optie - 25. En tenslotte, stel de Bitrate kbps-waarde in op 1008. Sleep vervolgens het bestand met de linkermuisknop naar het programmavenster. Klik op de knop Coderen (actieve bestanden), wacht tot de conversie is voltooid.

Stap 6

Download MPlayer om flv-video's op Mac OS te bekijken. Volg de link https://www.mplayerhq.hu, selecteer de vereiste versie van het programma en klik op de link Downloaden.

Stap 7

Wacht tot de download is voltooid, pak de bestanden uit het archief uit, voer het Gmplayer-bestand uit, sleep het Flv-bestand naar het programmavenster om het te bekijken. Het programma is niet op het systeem geïnstalleerd, dus de bestandstypeassociaties moeten handmatig worden gemaakt.

Aanbevolen: