Hoe Een Nummer Van Mkv . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Van Mkv . Te Verwijderen
Hoe Een Nummer Van Mkv . Te Verwijderen

Video: Hoe Een Nummer Van Mkv . Te Verwijderen

Video: Hoe Een Nummer Van Mkv . Te Verwijderen
Video: Volkswagen Shifter Removal 2003-2010 MKV 2024, Mei
Anonim

Mkv is een veelgebruikt videobestandsformaat, dat een soort container is van verschillende video- en audiotracks, wat het formaat een voordeel geeft ten opzichte van gewone AVI-bestanden. MKV kan meerdere audiotracks in verschillende talen opslaan, informatie over videohoofdstukken, bevat soms een menu. Om dergelijke containers te bewerken, worden gespecialiseerde programma's gebruikt.

Hoe een nummer van mkv. te verwijderen
Hoe een nummer van mkv. te verwijderen

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende mkv-applicaties is MKVmerge GUI. Met het hulpprogramma kunt u verschillende componenten bewerken en aan het bestand toevoegen, zoals ondertitels of audiotracks. Download de nieuwste versie van het programma, installeer het door het uitvoerbare bestand uit te voeren en de instructies van het installatieprogramma te volgen.

Stap 2

Nadat u de procedure hebt voltooid, voert u het programma uit met behulp van het menu "Start". Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad Invoer. Klik naast het veld Invoerbestanden op Toevoegen. Geef het pad op naar de videobestanden die u wilt wijzigen.

Stap 3

De Tracks-lijst toont de audiotracks die in het videobestand moeten worden opgenomen. Om audio te verwijderen, schakelt u eenvoudig het selectievakje naast de naam van de extra opname uit.

Stap 4

Na het verwijderen van onnodige audiobestanden uit de container, specificeert u het pad voor het maken van een nieuw gewijzigd bestand in het veld Uitvoerbestandsnaam, gebruik hiervoor de knop Bladeren. Nadat u de gewenste map hebt geselecteerd, klikt u op de knop Muxing starten. Wacht tot het einde van de procedure. Het verwijderen van tracks is voltooid.

Stap 5

Als u geluid of ondertitels uit uw eigen bestanden wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen. U kunt ook eenvoudig de benodigde bestanden naar het programmavenster slepen en neerzetten door ze met de linkermuisknop vast te houden.

Stap 6

Er zijn veel alternatieve programma's voor het bewerken van mkv, waaronder mkvtoolnix. Het onderscheidende kenmerk is de mogelijkheid om in zowel grafische als console-modi te werken. Ga naar de officiële website van de ontwikkelaar van het hulpprogramma en download de nieuwste versie, installeer deze vervolgens door het gedownloade bestand uit te voeren en de instructies van het installatieprogramma te volgen.

Stap 7

Voer de applicatie uit. Voeg op het tabblad Invoer de bestanden toe die u moet verwerken met de knop Toevoegen. Schakel in de lijst met Tracks-parameters de selectievakjes uit naast de tracks die u niet nodig hebt. Specificeer het pad naar het uitvoerbestand in Uitvoer en klik vervolgens op Start Muxing. Wacht tot het einde van de procedure.

Aanbevolen: