Hoe Mp-3 . Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Mp-3 . Te Downloaden
Hoe Mp-3 . Te Downloaden

Video: Hoe Mp-3 . Te Downloaden

Video: Hoe Mp-3 . Te Downloaden
Video: How to download mp3 songs in pc,mobile 2024, Mei
Anonim

Het mp-3-formaat is een van de meest populaire audiobestanden op internet. U kunt dergelijke bestanden naar verschillende apparaten downloaden. Uw acties zullen afhangen van welke u van plan bent te gebruiken om mp-3 te downloaden.

Hoe mp-3. te downloaden
Hoe mp-3. te downloaden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon of speler;
  • - USB-connector;
  • - het iTunes-programma dat op de computer is geïnstalleerd;
  • - geheugenkaart

instructies:

Stap 1

Om mp-3-bestanden naar een mobiele telefoon of speler (behalve iPod) te downloaden, steekt u de mini-USB-connector in de telefoonpoort (meestal aan de uiteinden) en de USB-connector in de pc-poort. De telefoon wordt door de computer herkend als een flashstation. Klik op "Map openen om bestanden te bekijken". Hierdoor wordt de gedeelde map van de telefoon geopend die verschillende submappen bevat; hoogstwaarschijnlijk zal er een met de naam Muziek zijn.

Stap 2

Markeer de muziekcomposities die je nodig hebt in de computer: klik op het eerste nummer en houd de Shift-toets op het toetsenbord ingedrukt en selecteer de rest. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de muis of het touchpad en selecteer het subitem "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Schakel over naar de telefoonmap en open Muziek. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de lege ruimte en selecteer "Plakken" in het vervolgkeuzemenu. Het downloaden van muziek begint.

Stap 3

iPod vereist iTunes. Sluit de speler met een USB-kabel aan op uw computer. Hiermee wordt iTunes automatisch geopend. In het menu aan de linkerkant staat de naam "Apparaten", eronder - de naam van de speler (iPod). Selecteer de map Muziek en minimaliseer iTunes door op Alt + spatiebalk te drukken en Minimaliseren te kiezen.

Stap 4

Open op uw computer een selectie met muziekwerken die u naar de speler wilt uploaden, selecteer ze, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Klik vervolgens, terwijl iTunes is geopend, eenmaal op de map Muziek en plak de nummers door op Ctrl + V te drukken. De overdracht van muziek van de computer naar de speler begint, de status wordt weergegeven in het bovenpaneel.

Stap 5

Om audiobestanden naar een flashkaart te downloaden, steekt u deze in een poort op uw computer. De kaart wordt herkend als een flashstation. Klik op "Map openen om bestanden te bekijken". Markeer de gewenste bestanden in de lijst. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Schakel vervolgens over naar de gedeelde map van de flashkaart. Plak de bestanden door op Ctrl + V op het toetsenbord te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en Plakken te kiezen. De bestanden worden gedownload.

Aanbevolen: