Een Acorp-router Instellen

Inhoudsopgave:

Een Acorp-router Instellen
Een Acorp-router Instellen

Video: Een Acorp-router Instellen

Video: Een Acorp-router Instellen
Video: СТАРЫЙ РОУТЕР В РОЛИ РЕПИТЕРА ! КАК НАСТРОИТЬ WDS МОСТ ! Wi Fi РЕПИТЕР 2024, Mei
Anonim

Routers zijn ontworpen om lokale netwerken te creëren, verkeer te distribueren en computers van internettoegang te voorzien. Om ervoor te zorgen dat het lokale netwerk zonder storingen en fouten werkt, is het noodzakelijk om de gespecificeerde apparatuur correct te configureren.

Een Acorp-router instellen
Een Acorp-router instellen

Noodzakelijk

  • - patchsnoer;
  • - Persoonlijke computer.

instructies:

Stap 1

Om de router te configureren heb je een vaste of mobiele computer nodig. Sluit de geselecteerde apparatuur aan op de LAN-connector van het netwerkapparaat. Gebruik hiervoor een patchkabel. Deze kabel wordt meestal bij de router geleverd.

Stap 2

Sluit de internettoegangskabel aan op de netwerkapparatuur. Maak deze verbinding via de WAN (Internet, DSL) connector. Zet de computer of laptop aan die op de router is aangesloten.

Stap 3

Nadat Windows is opgestart, opent u uw internetbrowser. Reset de router door de Reset-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Voer 192.168.1.254 in het adresveld van uw browser in. Druk op de Enter-toets.

Stap 4

Vul beide velden van het autorisatiemenu in dat verschijnt met het woord Admin. Klik op de knop Inloggen. Nadat u het hoofdmenu van de webgebaseerde interface van de router hebt geopend, opent u het Quick Start-item. Vul de items van het voorgestelde menu in en voer de gegevens in die door de provider zijn verstrekt.

Stap 5

Klik op de knop Verbinden en wacht tot de verbinding met de server tot stand is gebracht. Klik na succesvolle autorisatie op de knop Alles opslaan en start de router opnieuw op.

Stap 6

Als de computer na het inschakelen van het apparaat geen toegang heeft tot internet, controleer dan de instellingen van de netwerkkaart. Stel de parameters opnieuw in, zodat de router het juiste IP-adres kan uitgeven.

Stap 7

Als u met een Wi-Fi-router werkt, opent u de webinterface opnieuw en gaat u naar het menu Wireless Setup. Stel de parameters van het draadloze toegangspunt in. Gebruik de modi die mobiele computeradapters aankunnen.

Stap 8

Nadat u de parameters van de Wi-Fi-router hebt gewijzigd, drukt u nogmaals op de knop Alles opslaan en start u het apparaat opnieuw op. Maak verbinding met een draadloos netwerk. Controleer de mogelijkheid om verbinding te maken met internet of andere lokale computers.

Aanbevolen: